Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, May 31, 2012

Aroma Ikan Bakar di Jeram

Assalamualaikum..

Memula hajat nak gi makan bertiga jek..tp cam boring plak plus lakiku adalah seorang yang tidak suka makan..so decide nak buat plan mengejut bersama-sama jiran2 yg evelebel..

Memasing evelebel. cantekkkk..plan tgh hari, ptg baru gerak..maghrib di sana sajekk..

Harus tepek lokasi kejadian :


Bersama jiran sebelah rumah : cikgu ain


Bersama jiran depan rumah : Mak Buyung Siti.. kami preknan sesame..selang seminggu jek..datang sini pon sebab laki-laki kami yang mengidam nak makan sefud nih kekdahnye..


Antara menu utama yang kami order. simple simple pon cecah rm2++ gak la..


Ikan siakap tiga rasa

sotong goreng tepung

butter prawn

mentarang masak pedas

ikan siakap masak pedas. (tiada dlm gamba : ikan siakap stim)

kerang bakar utk kudap2

simple jek kan? tp agak mahal..xpela sekali sekale jek pon..kalo selalu mmg kopak la memasing..mahal mybe lokasi n kefemesannya kt jeram kot..

Kat bawah nih aktiviti anak-anak bile berjumpa :



View yang sempat lakiku capture using his dslr. no editing at all..suasana Jeram, Kuala Selangor di malam hari..





Tu jelah entry makan utk kali nih..sesape yang suke sefud boleh la terjah ke sana..boleh jugak buat tempahan awal sebelum nak datang sebab tempatnya sentiasa la penuh..:D


Yours Truly ;P

6 comments:

Kancilbiru said...

wahhh sedapnya..i loike seafood..

tapi tak bleh makan selalu kang gout plak ekeke..KB belum sampai sini lagi..

mush said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mush said...
This comment has been removed by the author.
mush said...
This comment has been removed by the author.
:: Mrs.Eady :: said...

mak terliur!!!!aaaaaa.....

Bitt (double IS) said...

ye la mahal la...agaknya ramai org terjah situ dah kot...