Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, June 7, 2012

Ohh..Ekzema Sila Pergi Jauh-Jauh Laaa....

Assalamualaikum..


Ekzema my lil aireen sedang hebattt melanda lately nih..maybe faktor cuaca kot..
sudahnya ubat + cream adalah menjadi teman rapatnya..
alhamdulilah die mmg x mengisah pasal ubat..sumbat jek, die makan..


dekat seminggu gak la nak recover ekzema die..paling teruk kat leher..
now alhamdulilah dah fully recover, ubat pon dah stop..
lege hati makk..:D

p/s: hati berbunga riang mau berjimba2 ngn mmber opis+bawak aireen mandi kolam air panas..x sabarnyee..masa..cepatlah dikau berlaluu...


Yours Truly ;P

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

syahmi baru jeeee baik!huhuhuh..seksa tgk diaorg gelisah kannn...

ieedaz @ mama_isha said...

goodgirl la aireen..pandai mkn ubat ye..!

mamavogue said...

sian tgk diorang rimas2 kan..
hakim penah gak kena gatal2 tapi tak tau ekzema ke ape.
mujur dah baik..legaaaa!

mrs puex said...

iwa : betul. kesian sungguh tgk dorg gelisah tak tentu hala..

ieedaz : tu dah kes pasrah dah tuh..hahhaa..

mamavogue : yup mmg kesian..aireen just minor jek tp bile dh gatal tuh, mmg garu manjang smpai luke tau..biase la bebudak..

Bitt (double IS) said...

owhh mandi kolam air panas..kena baca banyak tips untuk dewasa...hehehe tapi entri tu lambat lagi kuar..tak pe cuba peringatannn kalau ada darah tinggi ke kencing manis ke elak berendam lama2 tau...satu lagi anak sil saya pon ekzema..dia pakai satu cream ni lupa nama dia apa...ok gak dok sapu2 tapi tu la tang cuaca tu yg kesian kannn....btw, good girl aireen :)