Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, June 19, 2012

Berseronok ronok kt Pavilion Bersama Lil Aireen

Assalamualaikum..

Jumaat lps (15/6/2012) aku amek cuti sbb kene nak kene register kt spital ampang. set epoimen jek pon.
sekejapan dah setel.next check up 25/6 pulak.
kebetulan hari tu hubby ade shoot utk pre-wedd client die kat pavilion..
kelass mereka itu nak shoot kt tempat ramai gile manusia..
bila dgr nak buat kat pavi, trus buntang bijik mate gediks2 nak memfolo..
blom penah sampai situ lg kot..tu yang hagak peghak..terukkan mak buyong nih..hahaha..
hubby kate klo nak ikut bole tp jgn kaco die keje haha..small the matter beb..
tinggalkan jek bini anda di shoping mall, pepandai la mereka bawak diri kann???
binik-binik sume setuju kaah??
hahaha...

kebetulan hari jumaat lepas jerebu penuh menyelubungi bandar KL..
aku hape fedulik..belasah tarah jekk..
petang pukul 4 dah gerak dari umah mak kt ceras, amek hubby kt felda then trus shoot ke pavi..
hubby siap pasang gps nak ke sana, kelakarkann??terasa cam pelancong sunggohh..

Jalan punye jalan nampak ini tempat :

























owhh..sini la KRU sambut besday mereka itu hari..Neverland- tempat baru kot..sebab aku lalu 10 thun lepas takde pon..hahahaha..siyes mmg ketinggalan bile dah dok shah alam nih..dolu-dolu zaman mude remaje, bila kgkwn luar KL tnye kat mane tempat tu, kat mane tempat nih, trus dengan berlagak bg jawapan..hahaha..

bapak jem kl time balik keje.
nasib la hubby yang drive..
kemain lame nak sampai..
dan akhirnya kami pon pestime jejakkan kaki kat sini :

























perasaan??biase biase saje..eceyyy..padahal teruja ngalahkan anak..
sampai-sampai wajib kenyangkan mereka dulu..senang hati mak nak jenjalan nnti..:D

























lepak kat fudcod bawah..makan nasi claypot jek..aireen cakap nasi kicap :D
pastu aku ngn hubby berpecah..die bwk client gi shoot area pavi n starhill
aku ngn aireen dan jugak kirin ( wife apai - photog partner hubby) mulakan langkah kluar masuk kedai..

rehat maghrib kt surau then mula terjah ini tempat :




















muke terkejut tgk ade bear lgik besau dari die..hihi..


























wif auntie kirin bersama giant bear kt blakang..nasibla die tak mintak beli..legeee..

then, kami lepak kt luar pulaks..
sambil lepak sambil gediks santai

gamba aireen secara solo :

























pose ala-ala macho gitewww..

























pose secara paksa rela kat SALE..hahaha..

























Bergambar kat longgokan epal..tengoh jek boleh..pegang JANGAN..kate pak guards di situ..pokok epal tuh adalah yang ORIGINAL ok..

Aksi gambar berduet mama dan aireen pulak :

























kat air terjun..

























kat epal lagikk.. :D

then, dah penat, lepak jap mkn eskrem yang bapak mahal..beli timbang kati gituewww..
ala ala tutti frutti ..lupe plak nak snap kedai die..tetibe segan plak.hahaha..

























mmg sedap gile askrem nih..flavor strawberi tp rasa ala ala cam chewing gum..berbaloi gak beli sebab die padat-padatkan isinya..blakang-blakang tu tmpat orang minum beer secara terbuka..mmg omputih btol la..rasa cam bukan kt Malaysia kot..:D

dekat kol 10 lebih gak la dok menepek kt pavi ni.hambekk..sekali pegi smpai berjam2..
nak ikut laki keje punye pasal kan??gasaaakk..

last but not least before balik, haruslah ade gamba family..

























terasa panjang la pulak entry kali nih..
gasakk..janji aku puas hati pegi sane..
alhamdulilah jugak ku berjaya menahan napsu utk bersoping sakan..
just jeling-jeling manja dan tajam jekk..napsu makan mmg tak bole dielakkan laa..katepon tgh membuyong..harusla sentiasa kenyang..
Aireen pon gud gud jekk..tgk die sronok, aku lagikkkk bronok ronok..(ayat apekah itu)

Yours Truly ;P

3 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

wah mak buyong jalan sakan yer...aireen pun pandai posing tu..comel..
mama tak pernah smpi lagi kt pavi ni..bile la nak g sane..:)

-cinta soFiaSafiya- said...

fuyooo bestnyaaa.....

PALIng best tang bab "SALE" tuh.....eheheh sure ibu mengandung yg gojers nie soPing sakan

HeNRieTTa JoSe said...

salam perkenalan....thanks for vsiting my blog and follow....follow u back....


PSSs....rietta dah upload picta Origami -> Monster