Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, June 8, 2012

Hello Third and Final Trimester :)

Assalamualaikum..

32 weeks : info from babycenter



















Tinggal sebulan lebih jek lagi = 7 weeks more.
hmmmm...barang satu hape pon x ready lagik..sangat berbeza dari yang 1st preknan..
maafkan mama..
x bermaksud mama nak abaikan awak wahai baby..

Terasa preggy kali nih tup tap tup tap..eyh eyh..dah 8 bulan..
eyh,masa dah nak time..
eyhh, barang lom beli lagikkk..eyh, eyh,eyhh....
*mula la cuaks..*

Semalam sempat borak ngn my asben..
yeee sempatt borakkan..tu pon borak kat dlm kete time nak amek pavlova yg kuidam2kan dr member kt saujana utama.
nasib la die bole buatkan..
time kasih sesangat emma..

lately ni asbenku mmg agak super kebizian..
x dan pon nak borak panjang..kesiankan?? xpela, mungkin rezeki utk baby..
ku redha..
bila aku tanya, bang, bila nak beli barang bby? lg sebulan jek nih..
dan dan tuh die cam terkejut. laa..baru 6 bln kan??
haaaa..ko tengokkk...baru 6 bulan katenyee??
helloowww...dah 8 bulan ok!! mentang-mentang la perut ai comey lotey kannnn..
* mula nak tarik muncung sambil makan pavlova dendiam dlm kete*
bini dah nak terbranak pon die bole x prasan..
sentap mak ok!! sentap jugak kot bby kt dalam nih...
shiaannn anak mama..

*tarik napas pepanjang..hembuss*
now mula nak merancang/buat checklist barang2 yang dibeli pastuh print kasi die tgk smbil panjangkan lgik muncung.bole?? dengan harapan die hulurkan sedebuk cashh..hahahaa..mimpi jek laa..
nak beli sendri bole, nak menghangkutnya xkan nak soh pak guard kot..adehh..

stop bebel, pegi gugel checklist cepatt pastuh haplod utk next entry!!!
huhuhu...:D

Yours Truly ;P

7 comments:

eB said...

ha3... dier luper la tuh...
aperpn tahniah & hepi delivery yer...
oooo nk sm cam aed... musti boboi ;p

ieedaz @ mama_isha said...

hehe..ala shian dier! asben awk bizi smpi lupa yer..takpe2, asben lupa, isteri kena igtkan..hiks:p
selamat bershoping brg2 baby... best nyee!!!

mamavogue said...

cuba try usha tilam baby kat sini
www.bantalkabu.com

♥ ROS ♥ said...

Samalah yg 2nd ni kurg skit sbb dah ade brg auni.. Cuma tambh syampu2 je n jahit cadar baru.. Part husband lupa tuh, mmg sedih kan... Tmbh2 plak hormon pregnt ni manja lebih..hihihi

ATIQAH said...

waah lagi sebulan je, lepas tu dapat baby baru. yeay ! hehehe, btw saya tag akak http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/first-giveaway-by-alia.html

Bazilah (^0^) said...

hehehe kesian nye hubby lupa, nsb x lupa yg isterinya pregnant hehehe. sy pregnant anak 1st, 5 bulan dah n x beli pape lg :D nway, salam kenal :)

Bitt (double IS) said...

cari warehouse sale berbaloi sikit..hehehe