Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, June 28, 2012

Kekadang Seronok Borak Dengan Bebudak

Assalamualaikum..

Borak ngan bebudak sronok sebab dorang x pandai menipu..

kat sini aku nak cite ape yang aku borak ngn lil aireen ms otw blik ke ceras haritu..

Topik : Kisah Traffic light 
(depan traffik light.tetibe dtg idea nak tnye fungsi 3 kaler kat lampu tuh)

mama : kakak, kaler merah untuk ape?
aireen : merah untuk berenti la mama..
mama : gud girl..hijau pulak untuk ape??
aireen : hijau untuk jalann..
mama : pandaiiii...
aireen : **buat muke bangge sbb kene puji**
mama : kuning pulak untuk ape?
aireen : kuning untuk jalan lajuuuuu..
mama : haaaa???JALAN LAJUU??
aireen : yelaa..
mama : bukan sayang, kuning bersedia untuk berenti laa..
aireen : tak laa..kakak tgk kalau kuning PAPA bawak lajuuu sangat..
mama : **dush -dush**..( diam lalu bwk kete sambil senyum tersipu-sipu )

hahahaa..

pesanan khidmat kekeluargaan : lepas ni musti kene repot kat papa next time kalo kuning jgn memandai nak melaju yee..anak-anak memerhati ape yang mak paknye buat tauuuu...

Sekian..


Yours Truly ;P

1 comment:

:: Mrs.Eady :: said...

hah..amik!kan dah terkena..hehehee..