Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, June 11, 2012

Sunday's XTVT [10.6.2012] : Sogo - Maju Junction - Sogo Again

Assalamualaikum..
Memula plan nak berkonvoi ngan jiran tetangga  nak attend wedding adik salah seorang jiran kat area pahang nun..
tapi terpaksa dicancelkan sebab kene attend wedding sedara mara blah asben kt gombak.
balik kenduri tgk jam tangan asben (ai x pkai jam yee uols), oh masih awl lgik nih..so ke sogo la kita..
lame btol tak jejakkan kaki kt sana..
dulu masa belajar diploma, tempat tu la jd tempat lepak seharian ngn kgkawan ..
time petang jek penuh ngn bebudak pompuan berbaju PLAIN..
trademark baju skola gituuu..hihi..kelakar je bila ingatkan balik..sonok weii..
ok, sambung balik..
pegi sana pon sebab nak beli ape yang patut utk persediaan si comel kt dalam puyut nih..
satu hape pon blm beli lgik..beg pon blom stanby kt dalam kete..fuhhhh...
mama sibuk cri barang adek, kakak plak sibuk cri kasut die..
tak mengalah ok pilih kasut sume nak yang high heel gituu..
dasar anak dara..
ade la beberapa keping gamba aku sempat snap sambil layan kerenah die..


banyak gak kasut die terai..tp yang ni paling last skali..


kasut tu jd pilihan tapi malangnya takde saiz...kesiann die..

dah setel beli barang adek sikit-sikit, simpan dalam kete then ke maju junction la kita..
papa nak baya bil maxis die, then singgah giant beli susu aireen yang dah nak abih..
kemudian, menyinggah pulak ke fames emes beli beskut idaman dan eskrem..


belikan dia eskrem pelangi. ade tragedi lps dapat eskrem nih.
jalan kemain slow, pastuh eskrem cair pastuh dah meleh-leleh otw nak ke sogo balik..
sudahnya ke tong sampah..haruu...mahal taw eskrem tuh..x kosa mak nak abihkan sbb memasing dgn eskrem sendri..papa abihkan die punye, mama pon sama..so aireen punye, tong sampah yang abihkan..gasakk!!
lepas tu die trus moody..lantokkkk..nasib baik mmg nak balik dah pon..
sesampainya di dalam kete,
dia mulaa...



menidurkan diri lepas dapat candu : susu+bantal..
senang hati mama..klo tak, nak menempel kat mama jek..
kene adjust perut bagai sebab nak bagi space kat die nak menempel..huhh..
bila die dah tertido kt blakang, mama bolelah berlapang-lapang die depan..:D

owhh..sempat belikan die menan playdoh yang lama diidam-idamkan kat sogo..
tunggu next entry tentang ketaksuban beliau bermain playdoh..:D

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...
This comment has been removed by the author.
:: Mrs.Eady :: said...

nak pegi beli playdoh jugakkkk :)

Bitt (doubleIS) said...

tu la kena ada candu...dok pikir2 nak kasi candu apa la kat meth meth tuh..haihhh