Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, August 1, 2012

Anugerah Terindah Dari Allah SWT

Assalamualaikum..

Terasa lamee sgt x hapdet blog..mesti uols ternanti2 story dari ai kann??
banyakk sgt nak cite tau..tp nanti dulu..
x bole lelame sbb mak marah ngadap komputer sebab saya tengah berpantang..sume bende nak kene pantang..
alamatnye bersarang jugak la blog saya nih...dun worry..akn cube selit2 utk hapdet sepantas yang bole..

Alhamdulillah saya dah selamat melahirkan seorang baby lelaki yang sangat comel kurniaan dari Allah SWT pada 26 Julai 2012 bersamaan 6 Ramadhan 1433H, jam 4.52 petang seberat 2.6 kg secara normal without epidural di hospital ampang..which is seminggu lebih awal dari tarikh sebenar iaitu 1 Ogos 2012 ( sepatutnya harini kene admitted wad utk paksa bersalin)

details nikmat sepanjang tempoh kelahiran nanti saya updet kendian..mak dah jeling-jeling tuuu..:D

Presenting our adorable lil caliph Muhammad Airiel Qaid Bin Mohd Azahari :

sejurus beberapa jam selepas dilahirkan 

lil Airiel day 2 - dah selamat sampai umah atok opah..:D

Sekian..tak sempat nak site visit blog uols..:((


Yours Truly ;P

11 comments:

Hanif said...

Tahniah dapat baby baru....
Take care

ieedaz @ mama_isha said...

Baby aeril comel sgt!!!!

Tahniah yer dan slamat berpantang :-)
Rindunye nk cium bau baby....!

mamavogue said...

Congrats dear..
Aii dah heboh kat blog tp takde la tunjuk gamba..hehe.

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah akk.....sgt comeiii bby nye....akk take care yea.....

Elyn Sani said...

alhamdulillah. tahniah dan selamat berpantang!

n o h a F i z a said...

welcome to the world baby! rajin jgk ko update blog yek... ehehehe

eB said...

tahniah...
tmpg hepi...

Rahmah Ram Ram said...

Alhamdulillah...selamat sudah..akk juga yang masih menghitung hari dan menati saatnya...berdebar-debar...

Tahniah dan Selamat berpantang ye.

Chekpid said...

dah bagi nama ke belum dak comel ni. muka mummy nya ada sikit lebeeyyyy :p

my name is lily said...

so cute ur baby boy!

selamat berpantang n take care.

congrats! :)

yaNa said...

alhamduillah..
ternyata ramalan kami sumer benar belaka..

mujur smpt bayo duit kutu arie tue..hi3..