Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Tuesday, October 2, 2012

Demam Drama Korea

**POST SCHEDULED**

Assalamualaikum..

Orang lain dok sibuk tgk cite melayu yang tengah hot skang ni, Adam & Hawa,



































Aku pon layan jugak cite ni tp tgk siaran ulangan kol 5 petang setiap hari la..

But,

aku ngan adik aku plak lagik mabuk ngn drama korea..
memang berhantu kalo dah terjebak hokey..
lepas 1 episod, 1 episod plak. klo tertinggal sure dh larik jln cite.
2 drama yang kitorang tgh melayan adalah :


































Bride Of The Sun.
Cite yang penuh emosi, ketamakkan duit dan harta dan ofkos cinta cinta skit..
Setiap Isnin-Jumaat Jam 10 mlm sampai 12 mlm @ chanel 393..
Tapi kitorang tgk siaran ulangan setiap hari jam 9 pagi sampai 11 pagi.

Dan lagi satu :
















To The Beautiful You.
Cite yang sangat comel tentang sorang student pompuan menyamar jadi student lelaki dan menetap kat skolah lelaki.mmg comel ok..
Setiap rabu-khamis jam 9 mlm sampai 10 mlm. Chanel 393 jugek..
Cam biasa kitorg akan tgk siaran ulangan blah pagi keesokannya stat jam 8 pagi-9 pagi.

Maknanya kitorg akan stat tercongok anak beranak sume kecuali mak dari jam 8 pagi smpai 11 pagi..
Dasat bukan? sambil tgk sambil nyusu sambil bekfest.Gitu..dah selesai cite, baru pakat uruskan anak2..bole?? mak geleng kepale sajee..hihih..nasib la mak aku sporting..janji anak2 ko tidak melalak2 sudeh..

Nak layan siaran langsung taim mlm mmg x dapekla sbb pukul 9 mlm jek mata memasing dah nampak bantal.
So awal-awal memasing telah check-in bilik memasing utk sesi tidokan anak-anak dan suami..eyhh!!.:D

Maybe demam drama korea ni jugaklah yang membuatkan aku adalah sedikit lemau nak up entry..
Ampunkan dahku wahai sahabat2 sume..huhuhu..

dalam pale hotak ni teringin jek nak beli cd cite2 tu n tgk secara marathon dengan tenang tanpa gangguan dri iklan-iklan..letih u nak tgk berepisod2 ni yang ala ala cite indon nada-nada cinta tuh.. lagipun kat umah shah alam x subscribe cite korea..huhuhu...ke kene subscribe jugak nanti nih..hihih..gasak!

dari pagi smpai ke ptg xtvt adalah sgt pack.
pagi : bekfest+ngadap drama korea
tgh hari : mkn+tido taim
ptg : lyn adam n hawa plak
mlm : tido

tah celah mane nak selit berbelog aku pon fenin mikiokan..huhu..
time management is very important uolss..
so utk tidak melemaukan lagi blog aku ni, entry post scheduled adalah sgt berguna..ye dakk??


So enjoy membaca uolss..

Sekian.

Yours Truly ;P

No comments: