Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Tuesday, November 20, 2012

Nak Lagi..Nak Lagi..

Assalamualaikum..

Bila pertama kali merasa makan, mula la tekak ni dok meminta nak lagi..nak lagii..

Bila nak pegi makan lagik nihh??? uhuhhu..teringin bebenorr lee..



























aku punyee.. MEATBALL IKEA..1st try, mmg pekat likat melekat dalam tekak nih..
Sedappp sesangat laa kann??

























Ni makan untuk 2 orang..nampak mcm banyak tp just nicee utk weols berdua..






Sekejapan dah licin..memasing kusyuk menikmati makan kat IKEA utk 1st time..Peghakk kott..ihihii..
Nasib la kitorg datang just in time..bratur x berapa nak ramai..
sebelum tuh sempat jugak aku pam susu kat bilik baby...
Kalau x pam , kompom time bratur tu nnti susu bocor.

Sebelum nak pegi IKEA susu aku dah mula bocor dlm kete... maunye x bocor, bergerak dari hosp selayang sbb atend meeting pastuh trus ke IKEA..terskip waktu pam pukul 10..
teruja la member sebelah aku menengoknye.. kagum kagum katenye..x tau dalam hati aku ni menahan kebengkakan yang melanda..Nak pegi IKEA punye pasal sanggup postpone waktu mengepam..hambekk ko.. tobat lenkali takmo buat dah..sakit menahan sakitt hokeyy...


Yours Truly ;P

7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kekeekeekeke...ai mkn smlm! :) sedapppp uuuuuu!

Mama Vogue said...

Ohhoi..sedap nyer!
Ni mesti gi berdua ngan partner ni..
Aii tak dapat rasa lagi, ari tu pegi ramai giler org beratur dan meja penuh last2 gi mkn kat the curve je..huhuhu..

fiza said...

Sedapnyaaaaa. Dah lama tak makan meatball IKEA.

Terbayang kebengkakan itu, memang sakit.

~aYu~ said...

waa.. nak jugak... terbayang dah kesedapannya ni..

PinkUmmi said...

Sedapnya...nyum nyum

n o h a F i z a said...

nak pegi ikea time office hour ajak aku weh..

Bitt (double IS) said...

wahhh dah habis pantang nehh...hehhehe bengkak memang boleh moody selagi tak surut..hehehe