Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, March 18, 2013

1 Million Women Purple Walk

Assalamualaikum..

Taip sederas yang bolee....zassssss...

nak bagitau jek..

saya x pegi pon atas sebab2 yang x dpt dielakkan seperti :

1. suami bertugas 3 hari straight kat matta fair pwtc
2. x koser nak ngendong anak2 bersendirian semata2 nak hadap jutaan org ramai..
3.kesian nak tinggalkan anak kat mak memandangkan mak x brp nak sihat lgi..
4.klo nak anta kt neseri kene charges OT..rm6 perhour..mak x mampu nak buang duit dik non oi..

tapikan..tapikann...

saya dapat jugak bajunye..


saiz S..
mak sukee!! mak suke!!

sebab ia adalah purple..purple ok!!!
ilang meroyan jap uolss..

tima kasih tak terhingga kepada seseorang yang sangat prihatian akan color kesukaanku ini..
sanggup bersusah payah mendapatkannya utk ku..

**dalam hati berbunga bunga sambil sinyum sipu2 tgk baju pepel**

Yours Truly ;P

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hehehehe..saiz S gitu!mak jelessss ni :D

mrs puex said...

iwa : yessaaaa...menten bole fit saiz s..rahasia?? premium beautiful uuu...

xpenah up kat entry..nnti la if keadaan mengizinkan..

Mama Vogue said...

mahu jugakkk!huhuhu..
mmg cantek kaler nyer!

Emma Kasyuma said...

jeles!!! sbb sy yg gi ni pun x dpt t-shirt...sy rse sy tau sape org yg prihatin akan warna feveret k.ayg tu..tp someone yg prihatin tu pun rse nye dh amikkan tuk sy gak...hehehe...