Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, April 15, 2013

Review Jim's Burger & Breakfast Restaurant

Assalamualaikum..

Aritu tekak tetibe nak makan ala ala western..
pastuh mmber blogku mama iwa plak ade buat promo pasal jim's burger & breakfast tuh...
kebetulan amatlah dekat ngn opisku..apelagik...hangkut kawan2 opis mkn western jugak la utk lunch..
gasakk...nak menerai haruslah beramai-ramai ye dak..

Lokasinye adalah di Pusat Perdagangan World Wide, Seksyen 13, Shah Alam..

boleh pergi kat FB mereka juga yee..

Kat bawah ni antara makanan yang kami sambar .. layankan jek la gambarnye yee..

air aku : strawberry milk shake..ohsemmm...sedap bangatt!!!

mereka yang menjoinkan diri makan di sini..

menu..tampal kat meja trus..senang..x payah nak jerit2 panggil waiter..

set yang ditawarkan..

 antara promotiom yang dorang sediakan..
kat dinding bertampal testimoni pelanggan-pelanggan..

fineee..x ingat tajuk die..hahahaha..


beef big jim..yang ni aku punye..tu pasal ingat..hihihi...

chiken big jims..

this is my bitess...ohsemmm..nganga sehabis luas utk setiap bite..muahahah..

taste ?? daging sangat best..boleh mintak nak mild cook or welldone cook..
cuma roti tu mcm agak keras skit..
overall, if korang nak berfeelling western sesekali bolehlah terjah sana ye..
jangan pulak dah sampai ko pegi order nasi goreng..tumbuk kang..
nama pon jims burger kennn...ada pahamm??

part yang paling best bila aku dapat diskaun 20% masa nak baya..
kenapa dpt diskaun?? sebab aku petik nama blog mama izwa..

tengs darll..hanya menyebut nama blogmu, ku terus dapat diskaun..ohsemm..ohsemm..

korang kalo nak dapat diskaun, sile seru nama blog mama izwa yee..insyllah akan dapat diskaun..
sampai bile valid?? ntahlahh..korang cube nasib jek la yee..

sekian..


Yours Truly ;P

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

asyik di seru jek padan ar asyik terbatuk-batuk je nie...kekekeke..

err..air shake tu sedap gilerkannnn!!

Mama Vogue said...

Kat belah mana ni aini???
Dah la puasa ari ni, tapi kugagahkan juga scroll sampai abis. Tengok sebelah mata je..huuu

Ratu Hatiku said...

Sedapnya...

:: Cik Viva :: said...

wow!!!