Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, March 24, 2014

Hotelreview part 4 : dinner @ checkers cafe

Assalamualaikum..

Hotel review : checkers cafe @ silka hotel.

Part 4 : food review, dinner.

Untuk review dinner di silka hotel, kami mohon pihak hotel sediakan recommended menu secara berhidang..
Highly recommended by chef silka hotel..

Memang tidak mengecewakan.. Semua menu yang dihidangkan memang superb.. Kesedapan sampai terbawak dalam mimpi..hebat btol penangan chef..

Dalam hati teringin nak resepi tp kompom xkan sesedap masakan dari chef punyalahh..

Sampai semua terduduk kekenyangan..hahaha..

Uols kalau singgah sini boleh la cuba ya..

Appetizer : bruschetta with tomato..

Main menu : oxtail asam pedas..
Paling win skali..
Sedapp giler..
Resepi khas dari chef..

Main menu : honey chicken wing with fries..
Fav aireen..banyak die makan..

Main menu: Mushroom and broccoli in oyster sos..
Licinnn..

Add on : telur dadar utk anak anak..

123 get set goo..
Yummmy..
Bismillah..

Incik asben kusyuk menikmati..

My angel aireen makan ayam sesaje..

Tuan kecik pon makan ayam..
Sib baik behave dalam tuu..

Lastly..
Dessert : sweet tiramisu..
Bedal sampai 3 cawan sebab :
Encik asben xnk, aku tolong abiskan..
Tuan kecik x bole makan, aku jugak tolong abiskan..
Aku punye pon aku makan..
Nasib baik aireen punye die abiskan..
Kalau tak, 4 cawan komplit..
Membazir adalah amalan syaiitoonnn..
Haha..

Bile sudah kenyang, kite selfie lakibini..

Alhamdulilah ke atas rezeki yang diberikan..
Rezeki anak anak dapat merasa makan superb superb..

2 comments:

Bitt (double IS) said...

banyak giler makanan sedap2...alhamdulillah

Cicada2nd said...

alasan semata mata... kalau tak tentu ko nak bedal semua empat empat kan.