Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, March 17, 2014

Jerebu : banyakkan minum air masak

Assalamualaikum..

Jerebu blom hilang sepenuhnya lagi..
Maka dengan itu, marilah kita jaga kesihatan diri sendiri ye..kalau bukan diri sendiri, sape yg koo harapkan nak jaga ko nanti, mak abah di kg, anak anak ko, jiran tetangga saudara mara? Suami?

Ohh bertuahh laa kalau dorang nak tlg jagakan untuk diri ko..

Harapann sangatttt..

Mereka sekadar jaga dari jauh saje yee..
Jangan nak mengada.. Banyak keje tertunda kalau ko orang pompuan yang dah kawin dah ada anak anak ni sakit..

Terjelepuk kehinaan pon ko tetap akan kene buat keje umah kecuali klo ko dok berehat di spital.nakk ke dok spital? Tak nak kann??

Dengar nasihat aku..
Minum air masak banyak banyak yang bole..kekerapan kencing itu adalah sangat bagus even ko akan rasa sedikit annoying dengan kejap kejap kene pegi jamban..takpe, buang toksid namanya tu..

Ingat yee..air masak bukan air bergula..

Sekian khidmat masyarakat dariku untuk mu..

Concern sangat ni kt kengkawan..


Botol pertama..
Baru minum setengah..
Tengah hari kang nak topup baru
Bajet nak lengkapkan 3 botol kt opis, 1 botol kat umah nanti..

4 comments:

:: idzwa :: said...

hamikkoooo...semua purple!

haidar abdullah said...

woo hoo berwajah baru..

Mrs pepel

:: Cik Viva :: said...

comelnya sarung pc tu..mne beli ye?

Bitt (doubeIS) said...

ya betul sekarang ni toilet bowl sahabat setia...agagaggaa