Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, April 4, 2014

Proses pengelupasan berlaku

Assalamualaikum..

Gara gara syook sangat berendam dlm swimming pool last wiken sampai tak hengat donia, maka kakak sedang mengalami proses pengelupasan yang sangat hebat dan sangat ketara kat muka..

Muka ok..kesian tgk..katanya pedih..mama pon lupe nak bwk krim sun blok sebab x bajet pon begini lama kakak nak berendam di bawah tengah panas matahari..

Kawan kawan ada tips cara cara nak bg pengelupasan kt muka kakak berlaku dengan segera..??
Boleh la tinggalkan kt komen tu ye..
Thanks a lot..mak buntu dah ni..

Nak bertukar kulit dari hitam kembali kepada putih ni.hehe..

Papa pon dah panggil kakak itamm ooo kakak itammm..
Kompom member tersentap..kekeke..

Kulit kat bahagian hidung sedang terkopek kopek..
Pity her..
Hitam kan kakak?

1 comment:

Bitt (double IS) said...

kalau u ada pure olive oil boleh je sapu kat muka dia...so tak pedih...if pakai baby oil pedih skit...so better guna olive oil yg pure origin namanya...