Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, April 23, 2014

Shorttrip to perak - penang : ragam dalam kereta

Assalamualaikum..

19-20 /4/2014 - shorttrip ke perak - penang...

Tujuan utama adalah nak melawat mak sedara yang sakit di hosp penang. Dah siap book hotel kt penang..plan pon mengejut..hiba rasa dapat tau mak sedara yang agak rapat ngn kami jatuh sakit..tu yang plan trus..memasing free date tu trus la on..

Tapi, dapat updet info, mak sedara dah discharge dan nak duduk dirumah adiknya di kg bekor, manong, perak 2 hari sebelum date kami nak bertolak ke penang..

Tu plan bertukar pegi 2 negeri trus.. Perak n penang...huhuhuu..rancangan Allah adalah sebaik baiknya...

Memula kasi warming up gamba anak anak berantakan dalam kereta..barulah mencabar skit..hehehee.. Sabaaarrr tgk gelagat dorang..

Keadaan masih terkawal di awal pagi sabtu

Smpai rnr rawang my niece qisya nak dok  ngan kakak aireen..

Ragam 1

Ragam 2

Ragam 3

Ragam 4

Cuaca sangat cantek..

Masuk terowong..teruja sungguh anak anak

Akhirnya, ragam memasing dah mengantuk..kekeke..
Sorang isap jari, sorang dah landing ke bwh, sorang dh gentel bucu bantal..

2 comments:

Mia Liana said...

comellll.... rindu kat bebudak tu...

thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

Diyana Hani said...

seronok je tengok dorang..omey..hani follow sini