Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, May 21, 2014

Food review::Dip n Dip @ecurve

Assalamualaikum..

Bahana minum kopi memalam, sudahnya mata buntang sebuntangnye..

Maka, marilah kite up 1 entry ringkas..
Bab makan makan..

Dan..
(Still utang entry preview muvee supersquad anjuran broframestone untuk blogger..plis takenote!!) Lepas ni sy kasi up yee..

1st time try dip n dip .. Menengok orang makan, jiwa memberontak gak nak try..plus sume berasaskan cekelat yakni feveritoo hamba..

Tapikan..utk 2-3 bln skali ok la..klo nak tetiap mggu mmg nazak poket aku ngn laki aku..plus ianya tak la brapa nak kenyang tp mahall boleh tahan..

Setakat kudapan lepaking ok lah..makan dengan anak mmg bukan pilihan keluarga..hehehe..itu pendapat aku laa..

Ni lah kedainye..di ecurve damansara..

Closeup dipndip..

Order sortofcrepe menu..
Tajuk sebenar lupe..
Rm17.++

Ada order air jugak, 
teh ais shake (Nama sebenar xtau jugak)
Rm9.++
X sempat nk amek gamba sebab dah mula berebut nk makan ngn anak..hahaha..

Pose bersama modelku memang wajib..

Die konker sorang okeh!!
Order pon 1 ni je kongsi 4 orang..
Nak test market..
rasa? Sedapp la cekelat die..
Tp mr hubby aku ckp lempeng jee..
Buat bebanyak kt umah pastu tepekkan coklat cair..dah siap..
Soalan: rajin kee isterimu ni nak buat?
Rajin ke isterimu nak deco deco cenggini..
Feel tak mari laa buat kt umah kenn..
Hehehe..

Kesimpulan:
Sape penggemar cekelat mmg wajib try...sedakkk gilerrr..

4 comments:

Aisya 사구라 said...

macam mahal aje~ heee tapi nampak sedap.

bw sini. jemput ke blog saya :-D

idzwa kamaruddin said...

arfghh..sedakkk niiiii...

Izzati Amira said...

soalan yg last tu best. rajin ke isterimu nak buat deco deco cenggini? hehe.

tgok ramai org dah g sana.. cam best jee... xberpeluang lg laa huhu

Ismi Ana said...

Lempeng ngan coklat. Ehehe..bisa dibuat. Mudah cam kentang jer. ^_^