Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, May 19, 2014

Mothers day and teachersday celebration

Assalamualaikum..

Jumaat lepas 16052014 tadika aireen ada buat sambutan mothersday dan teachersday..

Only mama invited..hahaha...papa sile pegi keje..mama nak berjimba bersama sama..

Juadah adalah secara potluck..bagus sebab mama mama bole bertukar makan makan..jimat kos pon ye jugak..sikit sikit lelama jadi banyakkkk makanan..

Diy dari teachers..nicee..

Morning greeting..

Nyanyi lagu teachers n mama..
Tajuk tak tahu..kami dengar je..

Then khalifah bagi present kat mama memasing yang hadir sama..
Mama yang x dpt datang, balik nnti khalifah bagi..

Next, acara mak n anak..
Anak pakaikan selendang kt mama..
Ni hasil aireen..kalah uolss..xpe..next time kite terai lagik ok..

Then acara berkumpulan mama mama pulak..
Musang berjanggut katenye..
Memang berjanggut kami nak asingkan menatang ni..but its was really fun..

Tengok tu berebut sume nak buat..sebab nak menang..hahaha..

My team..kami menang ok..clap clap clap..

Hasil selepas jadi bini musang berjanggut..
Phewww..

Sesi pas hadiah kt teacher pulak..
Ni teacher yun..

Hadiah untuk teacher ila..

Hadiah untuk teacher jannah..

Hadiah untuk teacher mah..

Ade selit selit game tambahan..
Sesi bontot sape paling laju duduk..hahahha....

Teacher yang diamanahkan untuk mendidik khalifah kecil kami..
Thank you teacher!

Teachers bersama khalifah dzulliman..

Khalidfah aireen with teachers..

Mama bersama khalifah..
Enjoyyy sangat..
Sume sporting..

Penutup adalah sebahagian hidangan dari teacher dan mama khalifah..
Macam macam ada..
Were are really had fun..
Next, kite buat outdoor pulak boleh?

5 comments:

PakcikLie PCL said...

ye best n sportingnyer mama2 n cikgu2 juga anak2... siap main musang berjanggut plak eh... gud idea nt pcl nk buat game yg sama..haha nk tiru boleh ?

sYiRa LoKMaN said...

best la game tuu.hehe..nampak meriahhh

Mama Vogue said...

bestnya mama invited!
teachers day kat taska hakim ari tu hanya utk ticer okey..hahhaa
mak2 anta anak, hadiah & makanan je

idzwa kamaruddin said...

WAHHH SERONOK GILERRRR :)

Ismi Ana said...

Santai2 je majlis dia. Seronok nye tgk. Game janggut musang nampak cam best. Hi3