Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, May 2, 2014

Shorttrip perak - penang : last checkpoint jjcm di mee udang mak jah , kuala sepetang

Assalamualaikum..

Dah otw nak blik ke kl, kami singgah lunch di mee udang mak jah kuala sepetang taiping.. Stgh jam perjalanan dari tol juru penang.. Lebih kurang laa..kalau korang drift aku rasa bole sampai lg awal kot..hehehe..

Overall, not bad laa..tapi paling win adalah cekodok cicah kuah kacang die..perghhh..memang memanggil manggil nak pegi lagi nak makan cekodok tu..mee udang tu ok la sbb aku x brp fren ngn seafud..

Bukti dah sampai..

Nasi goreng udang utk kanak kanak rebina..

Mee goreng Udang pilihan incik suami..

Tu diaa mee udang mak jah kuala sepetang..
Selonggok udang..tp tak brp nak fresh tp ok ok la..aku sebat je..

Selepas.. Nampak tak kesedapan ia..

Cekodok cicah kuah kacang..
Yang ni memang marveles sbb makan pns pns..terliuh pulak tgk yang ini..haih..
Kene repet lg ni..

Ragam anak anak..

Kembau lain lain bulan..senyap dapat makan..

Alhamdulilah selesai jugak shorttrip perak - penang dahku..

Next ke gambang resort kitee..
Ewahhh...

2 comments:

Bitt (double IS) said...

wahh presentation mee tu yang penting ko! ahahhaa terliur terus...siap sampan bagai...

idzwa kamaruddin said...

hamboiiii lepas ni gambang plakkk...gigil mak incik ni!!