Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, July 14, 2014

7 Tahun dan tahun tahun seterusnya

Assalamualaikum..



14072007-14072014:
Alhamdulillah genap 7 tahun hidup membina masjid dan terpisah serumah ngan mak abah..
Fasa kedua (5tahun-10tahun) sedang diharungi..

 Kepada suami,
Happy 7th anniversary to us..semoga ikatan yang terbina dengan penuh suka duka lara bahagia akan mematangkan diri kita untuk terus ke jannah Allah..semoga Allah memberikan kekuatan dan kesabaran yang super tinggi kepada kita dalam mendidik dan membesarkan putera puteri kita..
...

 **waaa..nak nangis plak**

Harapan si isteri ,
Agar sentiasa diterima diri ini seadanya dan dengan jujurnya si isteri ini masih dalam peringkat tak puas belajar tentang diri dan tingkah laku si suami yang sering berubah seiring dengan peredaran usia..hhuuhuu..

Last but not least, i am always falling in love with uuuu even tho u kekadang mcm bapak singa kt umah..hikhikhikkkk...

Pssttt...adiah jgn lupa naaaa!!*kene remind sebab lelaki ni selalu ilang ingatan bab bab tarikh penting..kannn????

Sekian..

Isterimu,
mrspuex..
 

3 comments:

Ismi Ana said...

Haha..betul tu. Kalau arwah ayah ana dulu siap buat reminder kat fon. Jd dia akan ingat hari tu hari ape. :)

Montana said...

salam ramadhan yang ke 16 dah...Selamat berpuasa dan saja ja blogwalking ni..Tengok blog kawan2.Datang dari Blog MiaLiana.Seronok sebab Mia rajin kumpul Link semua blogger supaya memudahkan kita blogwalking antara satu sama lain. Selamat berbuka puasa ya ;-) (lagi 3 jam jaa)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah blogger pkat mai cn..cm best..dekat boleh la g..anyway ida bw cn ye