Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, July 31, 2014

Produk review : minuman kesihatan ephyra : sihat dan cantk menawan

Assalamulaikum..
 
Alhamdulilah blog mrspuex berjaya tercalon dalam 30 senarai blogger yang bertuah untuk buat review berkaitan produk kesihatan ephyra ni..
 
Terima kasih kepada pihak penganjur blogger mialiana.com kerana memilih mrspuex..terharu sangat ni..
Ni nak bgtau, dalam bulan puasa ni saya mengamalkan meminum produk ephyra sebelum sahur dan masa nak berbuka..
 
Kesan selama almost sebulan memang menakjubkan..ok, ni review yang saya dapat sejak meminum ephyra ni :
 
Jerawat :
Muka saya before memang ada jerawat..taklah banyak sgt tp memang tak berapa nak best la bila tetibe bertepek jerawat time nak dtg bulan..tapi sejak minum ephyra, jerawat still ada tp yg kluar tu halus halus..memang ketara la nampak sampai suami pon tegur..itu lagi suka suka suka..
 
Keanjalan kulit:
Yang ini memang terbukti ada kesan..before ni kulit macam kusam skit..tp dalam 15 hari pkai, terasa kulit mcm anjal lain maciamm..hahaha..seriuss.. Saya minum, saya rasa..jika anda nak rasa silalah cari dan minum ya..ahakss..
 
Menguruskan badan :
saya mula minum waktu bulan puasa, maka bila berbuka dengan ephyra, perut jadi kenyang dan nampak nasi trus mcm takde selera..alhamdulilah, membantu sedikit sebanyak utk kurus selari dengan target utk kurus di bulan syawal..torrbaikkk sangat epyhra..
Ambil juga waktu sahur, jadi sepanjang hari x berapa penat even tho kite banyak buat kerja..
Sebenarnya ada banyak lagi tp yang ini yang paling utama yang saya dan suami perasan terhadap perubahan saya..tak banyak tp ia sangat membantu.. 
 
Mencerahkan kulit :
Kulit saya sedikit gelap..black black sweet gituu..yp sejak meminum ephyra ni ade sedikit berlaku kecerahan..yang ketara adalah dibahagian muka saya. Bahagian anggota lain pon terjebak jugak tp kt sini sekadar bole show off tang muka saje.hahaha..harap maklum..
 
Hajat nak berselfie dengan produk tak tercapai sebab si anak dara dah konker..
 
Ni wajah saya (tudung pink) sebelum mencuba produk ephyra..Kusam dah tak bermaya..
Ni gambar seminggu selepas mencuba produk ephyra..sedeeyy plak gambaa..hahaha..ori ye..tiada 360 apps..

See..cerah skit laa.. Ni kemera pandang depan..tepek bedak lite lite je ni..kualiti gambar tak mengizinkan sebab kemera pandang dpn tak berapa nak cunng..
 
Gambar raya tahun ni..berjaya menyarung baju sais s..before ni amek saiz L or M..
Terasa bahagiaaaa giler gilerrr..
Ade yang menegur..lagii terasa diri berharga gitu..

Seriuesss cakap nih..bukan nak gebang lebey yee..

So korang yang inginkan perubahan pada diri, silalah cuba produk ni..tak banyak perubahan tp tetap ada perubahan..
Jika consume secara konsisten sure lgi banyak perubahan kesihatan tau..
Lepas ni mmg saya akan order lg sekotak..gerentiii..

Ni sedikit info untuk korang yang berminat :

Instagram : @ephyra2u
No tel : 03-41417889
SMS : 019-3999238

Korang boleh juga order dengan blogger www.mialiana.com untuk harga spesel..ewahhhhh..

Sekarang ada promosi raya..ape tunggu lagi..pergi website yg saya bagi tu n sila terjahya..tak rugii.. tengah murah nii..dan dijamin puas hati..
Sape lagi nak cantik dan sihatkan diri kita kalau bukan kita sendiri yang bertindak..
Kannnn???

6 comments:

Ismi Ana said...

Perghh..cantik menarik gitu. Berhari raya dgn ephyra.

Syiera Firdaus said...

GOOD LUCK YEE :)

Syiera dari giveaway sama
http://sayasyiera.blogspot.com/2014/07/review-selepas-30-hari-ephyra-ternyata.html

Montana said...

Assalamualaikum, dan selamat Pagi. Salam singgah pagi di sini. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin. Datang dari Blog Mialiana.Com

Nadia Johari said...

Hari raya nmpk anggun dengan ephyra

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi menyiapkan entri review Ephyra sendiri.

Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari Jumaat 15 Ogos 2014 (telah dipinda atas permintaan Puan Amiza)

Good luck ya... (^_^)