Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, August 19, 2014

Sambutan Birthday Aireen di Tadika Dzulliman

Assalamualaikum..

11082014 aritu besday kakak Aireen.. alaa semuaorang dah tau kot..dah canang kt fb aku dah..
sambut kecil kecil kat tadika dzulliman pada hari yang sama..sambut dengan kawan kawan die..
majlis stat lps opis hour dalam jam 5 petang.. hi tea time..
senang sikit..nak buat pagi takut terkejar2..tak dannn.. aku pon nak interprem skali kan..better buat petang..parent yg amek anak pon bole join skali..gituu..
aku amek hapday nak uruskan goodies utk kawan2 die..

menu semua disediakan oleh teacher..aku just bawak kek n goodies je..
kebiasaan kalau ada sambutan birthday, menu biasa akan bertukar jd spesel skit..

alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar walaupun hujan turun dengan maha lebatnya..
sejukkkkk sikitt..

Goodies untuk kawan kawan aireen :

memandangkan masih syawal maka ada la duit raya sikit utk kawan kawan die..

semua DIY jee..


Hari kejadian :

tempah kek frozen untuk kakak..
die tak tau ada kek untuk die..terkejut2 die..
sukaa aku tgk anak hepi..

mee goreng sedap by teacher jannah..
2 kali masak uolss..tak cukup..hehehe..
hujan katenye..

teacher ila goreng kopok..
while teacher yun n teacher mah bizi arrangekan kawan kawan aireen sementara preparation dibuat..
 

kakak aireen bersama kek..kawan kat belakang tu kawan mengusik die..hehehe..
 

Happy Birthday Sayang Mama!

kawan kawan yang ada petang tuh..
 
sesi potong kek..
takde lilin tiup tiup yee..ini gaya muslimah..
protokol tadika dzulliman..just nyanyi lagu bebeday..
hihi..
gambar blur pulakss..

taraaaa....ni die menu spesel dari teacher untuk aireen..
ayam panggang..
sedappp gilakkkk...
licinn..
 
Family potrait itu wajib..
thanks to teacher yun for this lovely picture..
 
 Sesi penyampaian hadiah :

sesi bagi hadiah buat kat umah je..
 

cam biasa, adik jadi diktator..
hadiah kakak secara otomatik jadi hadiah die..
kakak pegang paperbag je..
sabarr kakak yee..
 
 
 
Overall, anak happy mama puashati
biar simple janji ikhlas untuk anak..
hhehehe..
jutaan terima kasih kepada semua teachers yang supporting, anak anak khalifah yang happy dan juga ibu bapa yang datang memeriahkan majlis khalifah kecil kami..
Hanya Allah yang dapat membalas jasa anda semua..



Yours Truly ;P

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy belated birthday aireen...

Ismi Ana said...

Mesti Aireen teruja sgt dapat kek frozen suprise dari mama dia. ^_^ hai adik Aireen. Happy birthday to you dear. :) hope Aireen sentiase jadi anak yang membanggakan mak dan ayah.