Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, August 7, 2014

Tema Raya Adik Beradik 2014

Assalamualaikum.

As usual tiap tiap tahun raya pertama memang xkan dapat nak bergamba bersama-sama adik beradik..
Memasing dah berkeluarga..so pepaham yee..
Pagi raya pertama memasing akan wasap gambar family memasing..

tunggu masa sesi family gathering bile memasing dah ada kt kl..
cadangan nak fotoshoot kt umah je.. jimat kos..

adik beradik ada tiga orang..
so ada 3 tema raya untuk adik beradik..
 
Tema raya untuk Abang :
-emerald green-


Tema raya aku (anak no2):
Merah menyala mak ngahh..


Tema raya adik :
-kuning cair-



lokasi memasing adalah dirumah mertua memasing..

tema mak abah:putih..

sori takde gamba..lupe nak snap masa balik beraya ke ceras masa raya 1st aritu..

bila dikompilekan jadi begini :

 
tema traffik light..
hijoo, merah, kuning..
 
hahahaa...
 
secara kebetulan je semua nih..hihihi... memasing gelak gelak bile dapat tau tema adalah traffik light..
tahun depan tah tema ape tah bile kombine..
 
sekian..
time kasih sudi baca..
 

Yours Truly ;P

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

iolss is merah jugak...menyala2 raya tahun ni...he he he...

idzwa kamaruddin said...

ala takde ke gambar abah??

Kisah Si Dairy said...

kalau dapat gabungkan lagi cantik kan..

Ismi Ana said...

Kalau ambek gambar sekali lagi nice kan. Hihi..barulah nampak terserlah akan trafik light tuh. Kih3

Arol Mubin said...

Nasib baik kuning cair. Family adik tue kalau tema kuning menyala, memang serupa macam traffic light! Hehe! :D

Tema raya Arol tahun nie kuning cair jugak! :)