Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Tuesday, September 30, 2014

Tengok kampung secara online sahaja

Assalamualaikum..

Siann rumah mayaku semakin tak bermaya..tuan tanah bizi dengan tugasan hakiki..banyakkkkk entry pending dlm draft..haihhh..

Bertabahlah korang ye..

Ok, chill chill..

Saja nak story..skang ni kalau rindu kat kampung halaman, korang boleh jenguk secara online saje.. Semudah membeli belah dengan jari..gituuu..

Aku dok perantauan..maka nak balik kampunh pon macam payah padahalll dekatt kebenorrr..

Shah alam - kampung cheras baru jauhhhh kannn??? * kekekekee...mengade namenyee..

Nah ni view rumahku syorgaku..
Nampak 1 kete abah tiada dalam senarai..berjalan lah tuuu..

My lovely hometown..
Setakat ni view adalah yang terkini..
Lagi best masa korang nak view, suruh mak abah korang keluar..rasa rasa dapat tak capture gambar dorang??..
Nanti nak cuba lahh..

Bagaimana caranya?
Korang boleh visit www.instantstreetview.com

Ok..sekarang sila jenguk kampung halaman korang..
Selamat balik kampung..heeee..

5 comments:

aswa leyla said...

kite nye kg taleh tgok . sedeh betol

idzwa kamaruddin said...

nak try la!!!

Haslina Din said...

menakutkan jugak, senang orang yang berniat tak baik buat keje..

:: Cik Viva :: said...

sy pun de try smlam..mmg nampak rumah sewa sy..tak sangka..hihi

mush said...

ni bukan live kan ayang...dia snap pict lama tu, sebab aku tgk rumah mak aku dah berubah skang, rumah aisyah pon dah lama renovate...hehe