Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, October 16, 2014

3 hari di Hotel Seri Costa, Melaka

Assalamualaikum..

Last week away from office 3 days due to training.. ekceli jadi urus setia saje..
Dah alang alang sampai Melaka, bandar Raya Bersejarah nie, jom aku kongsi sikit info untuk korang ya.. Mane tau dah buntu tak tau nak holiday ke mane.. at least info yang secoet ni bole jadi guide utk uols.. nak tau lebih pasal tempat tempat menarik kat melaka, sila google ya!

Serius, Melaka best!

Aku stay di Hotel Seri Costa, Melaka. Betol betol tengah town.. nak pegi tour jalan kaki je..
Nanti aku akan upkan tempat2 yang sempat aku terjah dengan berjalan kaki sahaja.
limited time nak tour lelama..kursus keenn..ni pon ada free time, kita kasi terjah la kann..rugi dok bilik dendiam padahal tempat best ada kat depan mata ..

Sebab kursus, pegi hotel yang takde swimming pool...hahahaa.. aku ok jek..nnti rasa nak repet lagi kot..bawak anak anak pulak
 **bagitau awal awal hotel takde swimming pool**


Pintu Masuk
*Parking adalah berbayar.boleh minta kat hotel untuk kupon parking tersebut supaya kereta anda tidak ditunda/towing*
The reason why i am away from family for 3 days..
218 - no ong nih..heee..
 
my bed for 3 days - masa untuk qada' tido kaww kawww..
view from my room

kemudahan yang ada..

cermin bulat.. pintu toilet die antik btol..hahaha..

shower..

ada hair dryer

sabun,syampu,shower cap

kettle
 Beliau adalah my roomate merangkap my bodyguard untuk 3 hari uols..hahaha..
 
this is my bed..
 tak dapat bawak beg masuk hutan, kite kasi urban skit, bawak haversack masuk hotel..
konon konon feel backpackers laa..
hikhikhik..
sumbat sume dalam nih..henbeg pon ada dalam ni ha..



 ok just nak share,
sekarang hotel seri costa ada buat promotion tau..
 
lets check it out!
 
apelagi, pegi la terjah.. promo sampai 31 Disember 2014..
mengikut terma dan syarat ya..
 
http://hotelsericosta.com/
 
Sekian,
Selamat bercuti!
Yours Truly ;P

No comments: