Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, October 16, 2014

3rd Astral Teakwando Championship 2014

Assalamualaikum..


Ahad (12102014) kakak ada championship taekwando kat Usj sana..
Pepagi dah kelam kabut nak siapkan semuaorang. kene ada kat sana before 830 pagi..
pepahamlah nak siapkan budak kecik si adek ni kemaiinnn susah tauu..
bangun nangis, nak mandi nangis, tgh mandi menjerit..hehee..sejukk kott pepagi dah kene siram..lantokkan..

kakak ok jek..sebab hari tu hari die..semangat lebihh katenye..

tapi..

maknye nebes tak hengat bila anak dara nak masuk bertanding..
nanti kene tumbok kt muka, kan dah tak comey..
kene splashh kt gigi, mau berterabur gigi die yang semakin rompong tu..

macam macam pk pasal championship nih.. 1st time katenye..
jangan laahh sampai bengkak2 anak aku nanti kang..
cemane nak merepot kat atoknye...
nampak tak betapa nebesnya mak die..hihihi..

taekwando kot?? lawan lawan hiyakk hiyakkk kannn??

pagi pagi masih wangii...

jumpe kawan school, qaira 5 years

cam biase, adek yang hover lebih..tu gamba gegar sbb eksaited kemain tgk ramai orang keliling..
kakak bukak kasut, die pon sibuukk nak bukak kasut jugak..


kita mulakan dengan bidio warming session dari master :

Memuatkan
Warming session.. Lets the game begin.. Mama dabel neves! #mrspuexdotblogspotdotcom #taekwando #championship #usj15 #aireenqaisara #instavid



sekaliii... camni jek championship untuk budak 6 years..
hahahaa..gelabahh tak mak die..

Memuatkan
Go kakak go.. #taekwando #mrspuexdotblogspotdotcom #blogger #instavid






kakak berjaya menari zapin depan master..hahaha.. ok la tuh kann... dari die dok kakuu tak bergerak..
step kick die terlalu lembut..suara pon ayu ayu nak kluar .. tu yang dapat saguhati je..

kawan die yang bertudung blah kanan die yang juara utk batch 6 years..

is ok kakak.. mama still proud of ur achievement.. tahun depan cuba lagik tau..suara kasi lantang skit..

Sesi Penyampaian Medal untuk setiap peserta championship batch 6 years..
sesi foto bersama batch seangkatan 6 years dari pelbagai tadika.
spot where is kakak?

her 1st medal in her life..ewaaahhh..
balik umah trus gantung ok!
 
 Pose ni papa yang suruh buat..
gigi gongak sedang geget medal..
belasahlah kakak oi..

last but not least,

 

 
 
Adik punye turn tgh pikir pikir nak hantar silat.. islamik sikit gituu..
sambil tu layan kerenah adik while kakak tgh menunggu giliran..
bulu tangkis tah sape punye tah pon boleh jadi mainan die..
gasakk..


Memuatkan
Melayan kerenah anak bujang pulok..bulu tangkis pon boleh jadi mainan..huhh!! #instavid #airielqaid


Sekian,
Majulah bersukan untuk semua..heee..

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

aduh kakak..abg syahmi pun tak masuk lagi teakwando ni...

ape pun tahniah kakak aireen!!

nooraini zubir said...

Tenkiu auntie iwa..lepas ni macam nak hantar kls swimming pulak sbb menengok die mcm kebosanan dah taekwando..kekeke..

Ismi Ana said...

Hihi..mak dia yang nebesss. Patut pakai tudung kuning. Baru nampak sikit kakaknye. Hehe. :D
Si adik pun hero ni. Masuk silat gayung gitu. Hoho. XD

ILA shafila said...

Oh..12.10 ye. My alisha 19.10 kat putrajaya. Salam kenal.