Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Saturday, October 11, 2014

FoodReview :: Pisang Goreng Cheese Bercoklat @ Banana Paradise

Assalamualaikum..

Selalu aku try banana cheese kt area rumah je..sedap memang sedap..
Tu pon macam biskut kejap ade kejap totoppp manjang.. Weeksday start jam 4-5 petang dan selesai jam 6-615 petang..kalau lambat memang licin..heee...weekend mmg off sentiasa..

Kat banana paradise ni memang fulltime bisnes.. Makanan trademark adalah pisang goreng cheese bercoklat. Coklat tu homemade ya..bukan guna botol herseys tu.. Memang likat melekat..

Ada hidangan sampingan jugak seperti cempedak goreng, keropok lekor goreng, dan lain lain.. Jangan risau, ada disediakan air minuman seperti air kelapa dan air kordial yang lain..
Menu santai minum petang petang..manyak syiokk woo!!

Banner yang diletak depan gerai..
Senarai makanan yang disediakan..
This is my portion..alamakk..terliur sudah!
Pekej lengkap..
Pisang goreng cheese bercoklat+ air kelapa..
ohhsemm!!
Yang ini menu sampingan yang ada digerai banana paradise..
Longgokan pisang goreng dan cempedak goreng pepanas.
Marveles!!

Banana Paradise terletak di alamat :
Jalan 3/27A, Wangsa Maju Seksyen 1, KL
Call : 011-32313185
(Info terkini akan diupdate di fb dari semasa ke semasa)

sesape yang berada berdekatan wangsa maju, silalah terjah..
Selamat mencuba!

7 comments:

siti rokiah said...

aduiii bestnya, sedapnya, betul kata admin, kat area tempat akak pun ada tapi tu lah macam admin kata, kejap ada kejap tak ada huhu

titan said...

wahh..ini memang benda-benda rare nih..

Diya Hanun said...

Mcm interesting je mkanan ni..tapi tak pernah jumpa lagi depan mata..huhu

Wan Fatihanum Wan Rusli said...

memang tak boleh lepas pandang kalau tengok ada banana cheese ni, mau mimpi:)

Ismi Ana said...

Menggoda abiss nihh... Sedap ke pisang goremg cheese? Huhu...ana tak makan cheese.

idzwa kamaruddin said...

huwaa baca entry ni pagi-pagi buat htiku menangis!!huwaa nak!!

HeNRieTTa JoSe said...

teringin nak buat....tapi blom ada kesempatan lagi...