Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, October 13, 2014

Segmen Bloglist 10 Blog Pilihan HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum..
 
Saja join..mane tau dapat rezeki tambah kawan baru ..
 
 
 
Berminat nak join skali?
just klik kat banner tu ye..
 
Selamat bersegmen!



-MrsPuex-

9 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen yer dear...

Muhammad Khudri said...

Good Luck..Singgah dari segmen yang sama
http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html

mimbar kata said...

good luck

Mad Parihh said...

good luck :) http://blogparihh.blogspot.com/

Izzati Ghafur said...

good luck :)

acik watie said...

singgah berkenalan

http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html

Nadiah Othman said...

tak somapt nak join.. dah close dah. huu

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama..follow sini

HASRUL HASSAN said...

Terima kasih daripada HASRULHASSAN.COM kerana sudi join segmen ini. Jika berjaya terpilih, saya ucapkan tahniah. Jika tak berjaya, boleh cuba lain masa.

Baru baru ni, bloglist tu ada masalah sedikit. Skarang dah ok, cuma ada fungsi terhad.

Jika terpilih kena rajin update, baru nampak berada di dalam 10 blog pilihan.

Ada lebih 30 blog dalam tu. Ia disusun berdasarkan blog yang update terkini.

HASRULHASSAN.COM