Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, November 12, 2014

Selamat Hari lahir ABAH

Assalamualaikum..

12111950-12112014 :: 64 tahun.

Selamat hari lahir ABAH.
Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa di bawah lindungan Allah swt.

Sayang kami tak terkira walaupun kami tak tunjuk dengan perbuatan dan kata-kata..

Ikhlas dari anak-anak untuk ABAH..

*unplanned plan*

Shah Alam-Kg Cheras Baru - Shah Alam.
Petang tu tanya suami free ke idok nak singgah cheras, suami kata ok then trus kompom ngn adik join skali seperais. die dok paling dekat so wajiblah paksa rela turun sekali. nak jemput abang kt putrajaya nun macam kesian plak. jauh plus nak balik KCB tu jem MAHA hebat nok!..
malam tadi pon stranded jem kt TBS sana..gerak kol 745 pm, kol 9.30 pm baru sampai umah.

call mak bgtau nak datang utk seperaiskan abah.. plus mintak mak siapkan air teh o sedap jek.
singgah kat taman putra jap beli kek..maklumlah plan kejut kejut..so semua bende kejut kejut..sib baik kedai feverito masih bukak..syukurr!

sampai umah mak just bgtau nak datang singgah jenguk abah.abah batuk sampai takde suare. bgtau anak anak jgn cakap epi beday to u atok lgi.. haishh..tak lama pecah lobang gak..sabarr jek la..
buat scramble egg makan ngn roti. simple giler menu..hehee.. memasing dah kenyang..just nak celebrate sama jek..dah cukup sangat dah.

nah belanjer gambar malam tadi.

Rainbow cake! cantekk giler..saya suka!

hubby bawak kek dari luar siap nyalakan api..seperaisss... jam 10.30 pm..heee..
masa ni aku setting video kt kamera aku skali pegi rekod muka sendiri..coii sangat tauu!!..nak setting balik dah abis nyanyi..hoh!
abah yang tak berapa nak sihat. menunggu upacara potong kek..

simple menu. roti berintikan scramble egg..
nasi goreng spesel abah masak..sib baik banyak..dapatlah merasa..heeee..

cake cutting!

lapisan kaler pelangi..cantek dan sedap.
dari hussein bakery taman putra.
haishh!! gambar gegar la plak..tapi tetap nak tepek gak.
atok with cucu yg bertopeng..

memasing sedang menikmati kek..
saja sambut mlm sebelum tepat kol 12 am 12.11.2014..

Alhamdulillah plan suksess!!

sampai shah alam semula jam 12++ am..


Yours Truly ;P

3 comments:

idzwa kamaruddin said...

happy birthday atuk!!

Daddy Ziyyad said...

happy birthday buat Abah ..
moga Allah kurniakan kesihatan, dalam redhaNYA..Insya Allah..

rupa Abah ada sikit2 rupa ayah mertua saya :)

Cik Iman said...

Selamat hari jadi Abah :) ceria giler kek tu. Cik Iman nak gak ekekeke