Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, December 10, 2014

Home Wall's Art

Assalamualaikum..

Skang sibuk pasal street arts kan kan kan??

Kat Ipoh - Dah jejak ipoh tapi tak sempat pegi
Kat Penang - Dah pegi penang jugak tapi tak dan nak terjah
Kat KL - lagii laa blom pegi
Kat seksyen 7  - paling 'jauh' dengan rumah pon tak sempat jugak nak singgah..

Sebabb..

Sebabbb...

Kat umah dah ada spesel wall's art tauuu... home deco lagi uuu..

Malas la nak gebang lebih.. silakan tengok..

Ade yang berminat nak pose mautt kt wall's art nih tak??..hahahahahaaa...




Hambekkk...tantekk takkk???
Mak bapak die memang dalam mood sedang bertabahh..
nevermind dear, its a lerning process..mama tau anak anak mama semua ada bakat terpendam..

Mama anggap ianya adalah cat ala ala nippon momento .. *sedapkan mata memandang sebenarnya*

Bila dah berakal nanti baru la mama cat cecantik..haa time tu sape conteng memang kene titik tangan tuh..siapp lahhh...

Yours Truly ;P

1 comment:

Bitt (double IS) said...

hehhehehhe harus momento later2 ;)