Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, December 19, 2014

Main racing racing dalam Mydin Mart

Assalamualaikum..

Selalu tu memang tolak troli kalau nak beli barang.
tapi haritu troli habis plak..
ameklah bakul. bukan amek 1 tapi amek 2 bakul.sorang 1.

Sudahnya dorang main racing racing dalam tuh.
Paling best dorang masukkkan ape yang ada depan mata ke dalam bakul tu...
macam market tu mama papa dorang ade share besarrrrr jee..huhuhu..

Bahagia jeee dorang kutip kutip untuk penuhkan bakul..
mama layan/monitor anak anak je supaya tidak melampau lampau..hahahaa..

Sebelum sampai cashier, sortlah balik..
Psikologi mak bapak time ni kene kuat ye.. jgn nak tempelak tetibe.layankan dulu perangai anak, if dah melampau sangat baru tegur secara berhemah..bagaimana? sila gugel cara nak tambat hati kanak-kanak bawah 5 tahun..

lain anak lain peelnya..kannn???

semangat betul dorang nak menyopping..


 
urut dada mama papa tgk gelagat mereka ni..
 

Yours Truly ;P

2 comments:

HASRUL HASSAN said...

Biasalah anak-anak ni .. hahaha... masa utk explore apa yang ada di sekeliling mereka.

ps:

Terima kasih sebab dah berikan vote LIKE dan G+ pada entri:

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Mrs Puex said...

en hasrul hassan :

yup memang biarkan mereka xplore tp kene xtra carefull klo tempat berkaca..bahaya woo!!

anyway,

terima kasih sudi singgah ke blog picisan saya..terharu blogger pro tinggalkan komen..hehe..