Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, December 19, 2014

Port wajib mandi pantai PD

Assalamualaikum..

Kalau balik kampung husband kat pd mmg tak sah kalau tak mandi laut..
rugi rugi rugi sangat rasenye..

baju mandi bebudak ni mmg wajib stanby..
kalau lupa pon mesti kakak ingatkan suruh bawak..
nampak takk? bebudak ngn laut mmg tak boleh dipisahkan..

mama die, suka sungai lagi..sejuk tak melekit..
tak berpasir pasir..

Lokasi pilihan seisi keluarga adalah di Blue Lagoon, PD
tak ramai sangat orang, ada port redup nak tebar tikar. kami pkai sleeping bag jek as tikar..sume stnby dlm kete.. pelampung pon memang dok diam diam dalam bonet.
paling penting ada kedai makan. senang nak tapau nasi ke, jajan ke..
paling paling penting jugak toilet die..sekarang ni toilet dah renovet..adalah cantik sangat dah..selesa..harapan semoga sentiasa menjaga kebersihan untuk orang awam.

Sebelum dorang semua turun, belikan nasi goreng cina , suapkan semua kasi kenyang dulu.
Dengan papa skali kene suap..hahaaa.. senang keje..







mama macam biasa jadi tukang jaga beg sambil landing landing makan makan makan..
updet fb/instagram...hahahaa...puiii sangat kann??
line tak berapa nak cantek la uols..
 
sesekali tenung laut, dengar bunyi ombak..perghh..mmg release stress btol..



Yours Truly ;P

4 comments:

:: Cik Viva :: said...

blue lagoon ye..tme kasih share sbba ada mmber tanya kat mana nak mandi laut lau kat pd

Mrs Puex said...

yup cik viva..

cari signboard tanjung biru selepas nampak signboard hotel thistle pd.. tu dah dekat la tuh..

sharing is caring rite.. :D

HASRUL HASSAN said...

Haha, sekali baca tajuk tadi macam Port Mandi Wajib la pulak. Adeh.

Al maklumlah malam tadi malam jumaat. Opps.

ps:
Terima kasih sebab dah berikan vote LIKE dan G+ pada entri:
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Mrs Puex said...

en hasrul hassan ,

hahahaaa.. haah laa..tak terperasan plak..

almaklumlah suami ostesen..krikk krikk krikk..

anyway,
terima kasih sudi singgah ke blog picisan saya.