Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, January 16, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

Assalamualaikum..
Berjaya menjoinkan diri untuk giveaway sis farah..

klik SINI untuk join jugak

Pandangan saya tentang blog sis farah ini adalah :
 
1.Blog tentang lifestyle and parenting tips
2.Blog yang banyak bercerita tentang anak bujang beliau yang comel iaitu baby Ash
3.Dalam blog ni banyak jugak tips2 selain parenting info yang kita boleh sedut untuk dijadikan rujukan.
4. Emmm..ape lagik eyh?? blog yang kiut jugak ni.. sekiut tuannya..heheee... *kipas wei kipass*
 
sekian, terima kasih..
 
korang kalau nak join boleh klik link kt atas tu ye.. jom sapot rakan alam maya..
teringin nak buat giveaway jugak ni..ewahhh..
 
luv,
-mrspuex-

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih jiran...#ehhh...ha ha ha... kerana sudi sertai mini GA Farah... all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...