Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, January 7, 2015

Day 2 at Tadika Dzull Iman Puncak Perdana

Assalamualaikum..
 
Cerita Semalam.
Hari kedua adik di tadika.
Biar gambar berbicara setulus hatinya..
hahaha...
 
 
Pagi nak gi school.
muka ade sinyummm..
 
 
Dah sampai school.
Muka dah ketat sebab ada rakan sebaya dia sedang melalak di pagar school.
Maknya dah mula risau, ketiak dah nak becak mikiokan helah supaya adik x nangis..
akhirnya kecundang huaaaaaaa bila masuk dalam..
sib baik tak lucut kain maknya tauu..
 
maknye kental serah kt teacher and blah gi keje padahal dalam kete hati tak keruan..
adehh...
tak lama lps tu teacher wasap Qaid ok ok saje.. 
sekejap je nangisnya..
 
Gambar
 ni teacher wasap, baru lepas belajar solat.alhamdulillah..
tapi still muka ketat..
maklumlah baru 3yrs kann..
yang penting songkok tu melekat kt kepala sampai abis kls..
clap clap clap! 
Aktiviti bersama.
Adik paling haluihhh sekali..
sentiasa melekat dengan kakak..
penyelamat sangat kakak ni..
tenkiu kakak..muahh ciked..
 
 
Sekian, laporan hari kedua untuk anak bujangku..
hiii..
hari ni (hari ketiga) dengarnya ada kls trial memanahh..
whoaaaa...tak zabarr nak menunggu wasap dari teacher..
salah satu xtvt kesukaan Rasulullah s.a.w tu..
 

No comments: