Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, January 15, 2015

Hari Ketiga Alam Persekolahan

Assalamualaikum..
 
Hari ketiga skodeng kakak kat sekolah.
just lepaking kat kantin menunggu waktu rehat saje..
hajat nak pegi intai kat kelas die tapi ditegah sekeras kerasnya oleh papa sambil mata tu jegil jegil kt kitee.. ok, fineee kite dok kantin jek laa..
 
Bagi trick kat kakak untuk beli makanan.
Bagi rm2 kat die. harga nasi rm1.20 *ni pon 1 hal. tak boleh ke letak rm1 je..senang budak budak nak bayar.sengal pon hadooo..
 
dan kakak pon berlalu pergi tanpa menunggu baki..adehh..
sib baik kakak kantin tu perasan dan panggil balik.. kalau tak perasan, mau burn rm 0.80 tu..
Hari hari kalu, bengkrap C la mama papa ni..hmmmm..
*masih ragu ragu part membeli belah kat kantin.
 
 
 
my comot gurl!
sesudah makan. menunggu masa nak masuk kelas.
 
Bahagian kantin yang jual minuman rm1 dan roti sedap rm1 jugak.bakar panas panas kat situ tau..
 
 
Bahagian jual jual nasi goreng, nasi lemak, mee goreng, mihun goreng.
meja purple tu jual hotdog,nuget. semua rm1
 
 
Ni la roti sedap..
sementara tunggu kakak, 1 dah selesai masuk dalam mulut..1 lagi menunggu masa..
lembutt gilerr..  
yang berpintu tu bilik makan untuk guru.
so far kantin bersih dan sedap mata memandang..
lege sikit tang kebersihan.
syabas sekolah.
 
*dah mula kerja.kejap lagi nak pegi amek bantuan rm100 kat sekolah.
sambil sambil tu nak skodeng rehat kakak lagi..heee..
hati masih tak puas hati lagi.
notice, ada member opis amek straight seminggu nak skodeng anak..lagi hebatt..hahaha..
 

2 comments:

sYiRa LoKMaN said...

good morning..hehee..ambooi laju update blog ye :D

idzwa kamaruddin said...

hoiii bape lama cuti niii..hahaha..