Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, January 29, 2015

Penyelamat Telefon

Assalamualaikum..
 
Aritu lcd barai..kluar line hijoo ditambah pulak dengan garis garis smpai wallpaper muka anak sume mcm hulk hogen..
sebab ape jadik begitu?
sebab masa aku mandi, hp yang elok duduk atas meja, tetibe si anak bujang amek letak kt lantai dan dipijak pijak, dihenyak henyak siap lompat bintang kt atas telefon tuh..apee?? die ingat tu matt yang game menari menari kiri kanan depan belakang tuh ke?? pitamm mak tau takk??
macam mane boleh tau?? kakak la yang merepot..
Rabak rm200 gi repair...poket papa dorang la rabak..heeeee..
 
gambar sebelum dan selepas dibaiki.
sihat semula.
Semalam petang..
balik keje tetiba anak bujang berkejaran rindu sgt kt mak eyhh..lari trus peluk kaki..trus barang yang ada kt tgn bertaburan jatuh.jatuh ke jalan tar.. Retakk trus skrin hp (mcm dlm gambar). aku yang kat tepi kereta tergamam tak kata ape dah..nak ku luku, itu anak...sabarrr sabarr sabarrr..
 
 
Hati panas tp anak punye hal diam jek laa..repot kt suami trus suami cek..rupernye just screen protector je pecah..baru ku tahu aritu tokei tu pkaikan trus glass screen protector kasi gagah perkasa skit.. cuakkk ingatkan lcd skrin yang baru repair tak sampai sebulan hancur..adoiii..
 
Fuhhh..
Leegeee... Sib baik skrin cantekk lgi..nanti nak beli patern yang sama jugaklah.. mudah dan yang paling ia selamat..

hmmm... baru bercite cite nak grab i pong six pelas ataupun note 4.. arghhhh!!! 

1 comment:

idzwa kamaruddin said...

i pun nak apple 6 tambah tuhhh..kekeke..