Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Tuesday, February 24, 2015

Kursus Adobe Lightroom

Assalamualaikum..
 
Day 1.
 
Kelas belajar Adobe LightRoom.
Cikgunya adalah vendor yang supply License tersebut..
 
Ada kursus editing ni terus laju offer diri kat bos..
 
kalau nak belajar sendiri kat luar memang kos die mintak nyawa kot..hihihi.. **kedekutpunyeorang**
 
padahal iols ada cikgu khas edit edit ni cume beliau tu sangat garanggg ..tak tahan laa iolss..
asik nangis nangis nangiss jek kene ngajorr..nyampahh tauu .... *lempangnakk**
tu yang iols lari cari cikgu lain..hahahahahaa...
  
kene bawak laptop sendiri. lagi puas hati.
laptop ni pinjam dari cikgu garang iols sebab dah siap install lightroom..
manjerr kan kitee..hikhikhikk..
pelajaran pertama..
adjust cahaya, tambah color, buat shadow skit..
simple simple je today..
pelajaran kedua.
belajar make up..
seee berseri seri muka model iolss..
wasap gamba ni kat cikgu, die balas 'alaaa kacang je tuu'
kerekk tauu cikgu iols..
nyampah kuasa dua!

lepas ni iols mekap kt lightroom jeekk..hek hek hekk..

pelajaran tambahan..
buang jurujerawat iols laaaa...
tambah cahaya keimanan  skit kat muka memasing..gasakkk!!
 
 
orang lain kusyuk nau nau ngadap editing..
kite? tetibe ternampak hp terus zass tadah mukaa..
biasalahh pomps ngn kemera macam ada megnet gituu..
 
Sekian..
 
oppsss..nak tau sape cikgu garang iols?
dah tentu tentu la incik suami.. heeeeee...
 
esok last day training..
 
wish me tak mengantok! 

3 comments:

aswa leyla said...

eeeiii . teringin nye nak blajar jugak

aswa leyla said...

eeeiii . teringin nye nak blajar jugak

MK Hakimi said...

Saya biasa pakai ACR kt adobe photoshop. Lightroom tak pandai sgt. Nak kena join jugak kelas cam ni..