Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, February 4, 2015

Setia City Mall, Shah Alam

 Assalamualaikum..
 
Best sangat kah Setia City Mall ini?
 
hmmm..
 
bagi aku memang BESTLAHH..
semua adaaa..
i mean, macam macam butik branded ade..
 
takyah nak terjah ke KL bersosak sosak dahh...
 
cakap ahh ko nak ape, coach, gucci, h&m, converse, parkson, padini outlet,
hoii semua adalah.. 2-3 kali pergi pon tak abih round lagik..hahaha..
 
JPO jek takde?? eyhh??
 
restoran jangan cakap la..pilih jek.. nak mahal kebabom? ponn ade..
kami pilih lepak food court saje..jimatt..hahaha..dasar mak bapak kudukut..
eyhh,, tak la.. kat rumah dah makan, so kite pekene lite lite sudah la kenn??
 
saje bawak anak petang petang riadah senaman kaki (tour mall) dan tangan(dokong nak kenit tu)..
 
 
view from food court..
nak pegi lepak padang, ramai umat macam semut..so kite ushar dari kejauhan sajee..
next time kite outing padang ok, anak anak..
 
Masuk kejap kat butik H&M
Sempat rembat seluar & baju si kenit ni sebabnya die termuntah terbelahak kt food court tadi..
mama plak malas nak pi amek baju kt dlm kete, maka tershopping la kt sini..
 
tektikk tuu soh mama papa beli baju..nasib baik tgh sales..
 
habuannnya..
senyumm jekk dpt hadiah ...
 
lepak solat maghrib jap, lepas tuh..
 
jomm main bubble..
  
main bubble sambil layan air pancut kaler kaler..
budak-budak, ape ponn hepi jek manjang..
 
Kemain seronok kakak main bubble.. 
 
 
 
layan..
ramai jugak umat yang lepak tgk air pancut seco'ett nihh..
 
ada video skit untuk uols..
 
 

Video dikirim oleh NoorainiZubir (@znooraini) pada

2 comments:

:: Cik Viva :: said...

Setia city mall pun x sampai lagi..padahal selalu tgk org post picnik kat padang tu...cam best jek

idzwa kamaruddin said...

asyik tgk org update psl setia mall ni jek..mcm best jek..mcm nak kene pegi jek..