Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, March 13, 2015

#Nuffnang8irthday!

Assalamualaikum..
 
Nuffnang shout out!
 
Dapat emel jemputan ke event dari Nuffnang sempena #Nuffnang8irthday ..
 
emm..nak pegi ke tak ye.??
ada rakan blogger yang akan pegi tak??
 
http://blog.nuffnang.com.my/2015/03/11/its-nuffnangs-8th-birthday/
 
alamakk!!
venue kat zouk la pulok..
emmm.. ehemm..ehemm..
 
harapan macam tipiss sangat nak join..
xpelah..
 
thanks a lot to nuffnang for inviting me..
 
 
ni ada berita yang lagi best..
mula terperasan iklan nuffnang kt blog aku ni semakin menyerlah dari dulu..
alhamdulillah sangat nuffnang dah nampak blog kite..
tepek iklan kat blog kita..
boleh la menabung sikit sikit..
so far blom cash outkan lagi tabung yang sedia ada..
sekarang 3 angka dah..nak tunggu 4 angka baru nak cash out..waaaahhh...
wish my dream comes true bebeh!!.
 
kalau singgah tu,feel free to klik tabung Nuffnang kite yee..
 
appriciate it much.. thanks guys!
Iklan dari Physiogel

produk ni memang aku guna pon untuk ekzema anak anak..bagus utk kulit yang bermasalah..
eyhh..terpromote plak..hehee..
 
Iklan dari Scotts
iklan dari Sensodyne
Iklan dari YourSingapore


Iklan dari Aeon Credit Service


Iklan dari Nuffnang8irthday
 
Harap semua iklan tu bukan DUMMY je yee wahai nuffnang..
peace!!
 

Yours Truly ;P

1 comment:

Julia Johari said...

alhamdulilah rezeki aini...syukur