Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, April 24, 2015

Lunch di Twenty & Co

Assalamualaikum..


Hari ni saje nak ber 'ME' time.
Lokasi pilihan adalah Twenty & Co.
Saje melayan kesentapan hati sebab incik suami hari ni kene gi langkawi sampai hari ahad.
Aku yang beriya nak pegi sangat sangat sangat tetibe die gi dulu..deerrrr sgt.. walaupun kene keje kat sana tapi tak kira tetap nak sentap sentap makan dalam..hohh!!! Opis die memang kejam! *amarah*

Tarik napas, marilah kite cerita pasal Twenty & Co yee.
Saje pilih cafe ni sebab baru bukak kat shah alam. Dekat dengan opis jugak.
Tak silap aku, dorang ada buat soft launch aritu. ada jugak jemput blogger utk food review..
Dah kenapa buat cafe highclass berdekatan dengan opis rakyat marhein ni haa??
Ajak Partner in crime secara paksa rela makan kat sini..kah kah kahh.. nasib baik sanggup melayan..
 
 
Menu yang ada.
mostly semua western food.
sesape yang menggemari western food silalah datang sini.


page belakang.
mee goreng mamak dan laksa johor pon ade tau.

Just Plain : Mango

Caramel Macchiato (Hot)
Sedapp gilerrr.. i loveeee Coffee..
recommended by their waiter yang entertain kami.

Twenty Snacks Plated.
ada french fries, nugger, wedges, onion ring.
bawah setiap menu tu ada terselit nachos yang rangup..


Weols amek snack je sebab memasing still kekenyangan sebab heavy breakfast pagi tadi.
snack je pun, tapi boleh tahan bopoloh nak menghabiskan semua..
hidangan untuk 4 orang sesuai ni.. 
 
Fefeeling orang kaya katenye.. padahal minum kopi je pon.
hahahaa...

kunyah nachos di Twenty & Co..
kehhhlass tak??
hahahaa...
Minggu depan sila puasa!


 -mrspuex-


6 comments:

aisyah ambris said...

Yg penting makanan tu ada gaya.. hehe

Allene typicalmommy said...

pernah lepak sini aritu.. sempat minum kopi ngn makan apa enth aritu.. uhuh

Fatin Bella said...

wahhh lapar terus tgk gmbar T.T

idzwa kamaruddin said...

haaa sedap nyer la haiiiii

Amanda Suria said...

Terliur tgok mango plain tu ha...Sedapnyaaaaa. ..

Unknown said...

Maybe just for lunch ok ler servicenya....tapi utk event so sorry to say very bad.....
- Makanan dihidangkan semuanya sjuk, termasukala steak.....
- Minuman ice pun da cair dan tau la rasa air tu after that kan
- Bila minta plates utk starters, blh staff dia kata restaurant ni x cukup plate
-Bila suruh clear meja utk potong kek, muka staff masam memcuka

Jika byr mahal dan makanan sedap xpe....cuma terkilan apa yg kita harapkan x berbaloi dgn apa yg kita dapat....