Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, April 8, 2015

Nak Menang I-Phong Pliss!!

 Assalamualaikum..
 
Today malas nak ber WW..
Malas jugak nak celoteh pepanjang..
 
cumaa..
 
nak bagitauu..
 
kite dah terbeli set combo B dari produk #SeqyBeauty ni..
Berkat godaan blogger NameeRoslan juga..
 
Arrrghhhhh...
 
lepas tu dibakoorrr sebakorr bakorr nye oleh blogger ceera..
aku ni jenis tak tahan dibakor.. nak nak, kawan sekolah yang membakor *motip bgtau 1 skolah?hahaa..
cepat kesiann..
terus la terbeli..
 
 
 
BBcream tu dah beli 3x round - best!
cleanser blom try lagi..abiskan pencuci lama dulu..
sakura mask - dah pkai 2 malam berturut2. - sejuppp je muka.. hakak suka dikk..
muka hakak cekelat memang taklahh nak dapatkan pinkish pinkish tu keennn..hahahahaa..
harap maklonngg..
 
pastu kan, ada contest i phong utk sakura mask ni..
tarikh luput contest 30 April ni...
 
rasa kagum nak join jugak..
mane tau rezeki hakak kannn..
 
*mode tgh pk angel toorrbaiikk kebabommm sambil feeling feeling amek gamba dengan muka gebus gebas mcm anak anak pak noh.. hahahaa... nak hp mahal kenelah pose mahal mahal kennn!!
 
doakan hakak ye dikkk!!
 
aminnn..

3 comments:

rini.borhan said...

BB cream tu memang best..ramai puji glowy2 gitu..

@ JEMPUT SERTAI "GIVEAWAY: RINIE BORHAN"

idzwa kamaruddin said...

oo best ehh bb cream dia??

Bitt (double IS) said...

baru nampak spf tinggi yang bukan product import...