Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Tuesday, May 19, 2015

Mothers Day & Teachers Day Bowling Tournament

 Assalamualaikum..
 
Aktiviti saja suka suka untuk moms and teachers..
pagi ada makan makan, petang pulak sesi bakar lemaks kekdahnye..
hahaha..bakar lemaks kat lengan...sengal sunggoh lama tak main..
datang datang terus kene baling bola..mau tak terkejut keseluruhan otot lengan..hahahaa..
 
booking privet room yang ada 6 lane saja..
1 lane utk kids, 1 lane utk fathers dan selebihnya utk moms and teachers..
lokasi di monterez golf club subang.
 
lane utk kids..
comel sangat tengok dorang baling bola..heheee.. 
 
kan aku cakap, comell..
cer tgk gaya kakak aireen..hahahaa... 
 
cuba perhatikan bola tu..punyelaa berjaman bola tu nak smpai ke hujung, sempat lagi beliau buat peace..hahaha 
 
ini orang kan, kene ada makanan/minuman disekeliling baru mama boleh aman dan damai..huhu..
tapi die tak heran sebab geng main kejar kejar ramai..
tenang jek mama main tp sambil tu kene peratikan die buat apa..
maklumlah papa tak ikut.. 
 
barisan hamper dan barisan penjaga hamper..hahaha.. 
 
sempat lak teacher selpi tetengah lane..hahahaa.. 
 
ni baby kembar, hana dan hawa.. tido time..comell sangat.. 
 
last but not least, sebelum pulang ke pangkal jalan,
kita bergambar kenangan bersama mama dan teacher yang hadir.. 
 
Alhamdulillah, semuanya dipermudahkan Allah..
Syukurrr..
 
teacher, next plan please!
 
 
-mrspuex-
 

1 comment:

Nieyl said...

Singgah pagi...
bagus la ade private room mcnie..
Tak segan nak main..hihi...