Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, May 8, 2015

SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR

Assalamualaikum..

http://neenaanuar.blogspot.com/2015/05/naazneen-faiqa-1st-giveaway-menangi.html
Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!



Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!



Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-


- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur
 
 Pesanan Khidmat Masyarakat untuk Kak Neen Sayam Muahh Muahh Muahh :

1st of all, Happy belated bebeday to u and me (6/5) heeeeheee.. semoga kekal gojes dan gonjeng seperti biasa.. harapan jadi orang pertama yang publish entry giveaway nih haa..
2nd, kite memang adore sgt ngn tudung instant dari Kak Neen ni tau.. eyhh, bukan kita je..anak dara kite jugak dah berjaya kenen kenen nak suruh mama die beli sebijik sebijak tudung macam ni.. like mother like dotter like kak neen...*ahakss!! -gelak tutup mulut*
3third, andai kata kite terpilih dikalangan pemenang bertuah, kompom kite nak pegi amek sendiri by myself tuntut hadiah tersebut sambil selpiaq selpiaq sampai kak neen bosan..ko mampu kak neen ??
4th, silalahh pilih saya supaya saya akan teruja sambil tergonjeng bersama kak neen..pliss pliss pliss..
5th , semoga dapat hadiah belated beday dari kak neen untuk kite.. *kenyitkenyitmataciked* *muahciked*
6th , semoga bisnes akan berkembang berkembang dan berkembang tp kak neen sila jgn kembang..menten gojes jee tauu..
7th, ok baiii.. kang banyak cakap kalah kebecokan kak neen tu kang...kekeke... **PEACE**

 p/s : korang nak join, sila klik gamba di atas ya..

Good Luck to me bebeh!
-mrspuex-

8 comments:

fiqah hamed said...

Good luck ea..(:

nayfatimah rasyid said...

dari segmen yg sama

DRAMATIC UNIQ said...

singgah sini dari segmen yang sama... :)

http://www.dramaticuniq.com/2015/05/naazneen-faiqa-by-neenaanuar.html

nayfatimah rasyid said...

salam nak bagitahu hadiah dah selamat sampai ketangan ;)
terima kasih.

Noor Najwa said...

jalan2 dari GA yg sama. Done follow
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Shahida Dzulkafli said...

Hai...datang dari segmen yang sama..
http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Shahida Dzulkafli said...

Hai...datang dari segmen yang sama..
http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Lynda Che Lah said...

Assalam..
dr segmen yang sama :)
http://nolynqoid.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html