Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Tuesday, June 23, 2015

Jom dapatkan segera Serunding Dari Kampung Laut, Kelantan

Assalamualaikum..


Serunding dari Kampung Laut Kelantan ni memang sedap dan lazat,tahan lama dan boleh di makan dengan pelbagai hidangan.Bau serunding ni pun dah sedap belum lagi makan....

Resepi tradisional turun temurun dijamin sedap :
- Daging berkualiti dan dicarik halus
- Dimasak menggunakan dapur kayu untuk aroma istimewa
- Sentiasa segar dan baru dimasak setiap minggu
- Boleh disimpan pada suhu bilik dan tahan lama
 
serunding daging tempatan 250 gram rm 18
 
 
serunding ayam 250 gram rm 18


serunding ikan 250 gram rm 12

Cara  Packaging Serunding..
 
Serunding ni kalau makan bersama nasi panas-panas memang sangatlah ngamm uols..
 
Selain itu, ada jugak produk-produk lain turut dijual :
 
mini popia rm 32 sekilo
 

mini karipap rm 32 sekilo
 
   
Untuk sebarang tempahan, boleh hubungi :
Whatsapp   :
 012 921 8016 (alia haryanie)
Blog :
Fb :
 
  

-MrsPuex-

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

sedap....nyer...la hai...

Shahida Dzulkafli said...

Mengancam betol serunding ayam tuh...

zulhilmitempoyak said...

depa kata sana mmg ada satu kedai yang memang serunding dia orang full book. kedai ni ka.

kak gojes said...

ni buat penghantaran ke sabah ker?

Kak Gojes nak ajak korang join GA ni…manalah tau menang duit raya…
MENANGI DUIT RAYA BERJUMLAH RM3100 SEKARANG!!!