Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, July 9, 2015

From Ugly To Beauty

Assalamualaikum..
 
Ade sorang member opis ni memang buat job freelance jadi MUA (MAKE UP ARTIST) untuk butik die..
banyak jugak model-model dah rasa sentuhan beliau..
maka, kami ni pon dengan gediks2 nak mintak sharing ilmu..
alhamdulillah, beliau memang tak kudukut ilmu nak share tips2 ngn kitorang ni..
berani lahh nak kekwatt ngn kitorang..siaplahh ko..hahaha..*memain jee.*
pepaham la ye kalau kawan sendiri jadi cikgu, anak-murid pon mcm2 la perangai..
belajar sambil gadoh..perghh!!! macam petir bilik meeting tu kitorang buat..hahaha..
cikgu! kenape ni tak boleh?
cikgu! kenape muka aku macam udang kene bakau..
cikgu! apsal kening aku macam sin chan (read:aku lah tu) ..hahaha...
cikgu! ituu... cikgu! ini..
bertabah sangat kawan aku mengajorr..
syabass kawan!! ko sememangnya seorang yang SABAR..
i salute u!
 
 
semua barang pon cikgu yang punye..
sape nak buat koleksi peribadi, sila beli.. pandaikan cikgu aku market... maka membelilah sambil belajar..hihii..
 
 
 
in the making..DIY okeh!
aku memang nak tekankan study part KENING. sebab kening aku memang rare!
cikgu ajar bagaimana nak bentuk/cantikkan kening tanpa CUKUR.
 
finally...it me, urs truly bebeh..
sudah transform from ugly to beauty..
ecececeeeee..
siap suruh bukak spek.. mengagau aku pandang camera tau!
 
the beauuutiful ladies!
cikgu taknak amek reramai student sebab yang dlm senarai ni pon dah buat cikgu serabut dah..hehehehe..
 
presenting our sifu of mekap mekap..
uols yang sedang mencari MUA utk ape ape event atau nak rasa sentuhan beliau boleh singgah:
 FB sueniezabridal  , IG : @sue_1081
sentuhan beliau memang superb tau..
 
close up sikit..
amacam?? cantekk tak kening iols??
never cukur tauu!!..kita sorok sorok je yang serabut tuu..
hehehe.. terkagum tgk hasil buatan sendirian berhad..huhuhu...
 
Thank You Su sabar melayan kerenah student mu ini..
semoga terus success di masa akan datang..aminnn..
 
-MrsPuex-
 

4 comments:

Amanda Suria said...

Haah la slowly la belajar..akak pun x pandai sgt bab kening ni...

Allene typicalmommy said...

cantik kening dah....

HeNRieTTa JoSe said...

wah pndainye....dah asal cantik, makin cantik dan berseri seri dah...

mamamia said...

mmg nak belajar part kening ni..sebab I punye pon serabut hehe