Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, December 28, 2015

3 Hari 2 Malam di Hotel Seri Malaysia Ipoh

Assalamualaikum...

25.12.2015 - 27.12.2015

Kene pegi ipoh untuk rombongan menghantar pengantin pompuan, anak kezen aku.
ikutkan macam taknak pegi sebab kompom jemm gileeeeeee..
tak sukaaa hadap jemm..
hotel pon tak book lagi..sah sah penuh semua hotel.
tapikan kesian plak kat abah mak sebab xde orang nak teman..

abah pulak baru keluar IJN.

maka, paksa dalam rela la folo abah ke ipoh.
ku rela sebab ku diseponser sepenuhnya..
ni lagi satu nikmat yang tak boleh ku dustakan..
hahahaaa..
3 hari 2 malam kami bertapa di Hotel Seri Malaysia, Ipoh.
ni pon anak sedara abah tolong bookkan sebab sama sama nak dok hotel. taknak duduk homestay yang disediakan..
nak ketenangan..maklumlah abah baru keluar IJN. lepas tu memang tak sesuai la dok reramai kt homestay tu memandangkan mulut abah ni boleh tahan lasernye..hahahaa...
kang semua kene bahann.. baiklahhh dok hotel dendiam..

jumaat malam masa dinner kat hotel saja belanja abah mak. tak keluar mane mane sebab hujan lebat nak keluar plus kesihatan abah pon tak berapa nak cantik untuk berjalan memalam..
tu pon kene marahhhh tauu sebab aku baya dulu.
abah cakap jangan membazir.. biarr abah bayaa..
huiishhhh tacinggg bebb ...
maka lepas itu terus simpan wallet ketat2 dalam beg..
kekekeeeee...

Terima kasih abah !!

Tak de plan nak kemana pon..just rest kt hotel.
anak anak je pulun mandi swimming pool sampai lebam..
best sebab swimming pool ni tak ramai budak mandi
maybe dorang banyak aktiviti luar kot..
ataupun ke tambun agaknya..dok hotel pon sebab nak tido..

memang heaven la bebudak ni mandi pool.








Dinner pon kat hotel je.. senang sebab hotel ni buat cafe konsep..
menu yang disediakan pon sedap dan panas semuanya..

char kuew tiaw
set chicken chop
mee rebus tulang
satay gadang
chicken wings
wafle
cucur udang

2 malam berturut2 makan kt sini..

Terima kasih hotel seri malaysia sebab memudahkan urusan kami nak dinner..
tak yah susah2 naik kete mencari makan..

yang paling penting, harga pon sangatlah berpatutan.


mee rebus tulang.
bestttt!!!



Love,
MrsPuex

1 comment: