Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Friday, December 18, 2015

Hi-5! House Of Dream, Live from Istana Budaya


Assalamualaikum..

Alhamdulillah...Alhamdulillah.. Alhamdulillah..

Rezeki anak anak melimpah ruah untuk cuti sekolah tahun ni..
untungg dorang.. masuk contest hi-5 secara paksa oleh mama dan tak sangka pulak menjadi salah seorang pemenang bertuah untuk tonton secara LIVE kat Istana Budaya.

Bestt Weiii!!!
Tenkiu anak-anak sebab paling sporting menurut perintah mama..hahahahaa..
mama pon dapat tempias rezeki kamu..



L.O.V.E
i love, u love me..



Pendaftaran dan tebus 4 keping tiket hi-5..
tarikh : 10 Disember 2015 (Khamis)
showtime : 2.00 petang
tenkiu Malaysia Airlines! 
tenkiu Enrich Ur Life!

4 keping tiket worth RM1k lebih..


Are youuu readyy!!
yessss!!
hi hi hii fivvee!!!

mama pon kene paw beli sepan tangan tu.. bukan 1 tapi 2 ketul!
mama tak nampak hi-5 dah tapi mama macam nampak seperti nak bagi penamporr..pppffftttt!!!
maahaii!! tapi takpelah ..sebagai kenangan..


beli mahai mahai kenelah pose lebih sikit ye dokk!!
gasak korangg..

bersama penganjur contest blogger azlinda..
menang tiket dari blog beliau la.. alhamdulillah..
wajib la selpi seketul untuk kenangan..


antara orang yang terawal beratur depan pintu..
semangat waja hoii!!..
dapat sit belakang pon masih puas hati..

sebelum start, kita pose pose dalam gelap..hahaha..

layankan je la beberapa keping live show yang sempat snap dalam gelap..





tak senang duduk dorang nih..
ni pon duduk atas kerusi yang dah lipat tuh.. nak view malatop katenye..
suruh pegi depan depan tu taknak sebab penat berdiri..sabarr jelahh..

ok, sambung lagi beberapa keping live show..
gasakkk!!





   
alhamdulillah..
the show was soooo funn!!
superb!
enjoyy!
puass hatii!!



sempat buat kompilasi selpi dengan beberapa blogger yang hadir..
thanks korang sudi berselpi bersama mrspuex..
hehe..


last but not least,
Nah satu video sempat rekod untuk kenangan..
live woiii!!

steven plak dah nak pencen dari hi-5 ni..
lagii la kenangan..

video

video


Love,
-MrsPuex-

2 comments:

idzwa kamaruddin said...

ya allah raji nnyer ayanggg oiii iwa semua entry tak berbuat lagi nie!! hahahaa...

Mama Darwiish said...

wah very the syiokkkk .... kemain happy ibu dia hehe...tahniah beb :)