Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, December 28, 2015

Pancake Krabi Noah

Assalamualaikum...


Original banana pancake krabi!!

tak perlu dah kembara ke krabi semata nak mkn penkek sedap katanya kat sana.. hok kl ni punye pon marveless.. aku tak pernah gi krabi tp makan yg ni pon dah fefeeling seperti di krabi..

nikmat apa lagi yang kamu dustakan??


hahahaaa... makan adalah kenikmatan yang terindah. gituuuu!!!

pancake banana+ peanut butter
RM 4.50

Pancake Noah Special 
RM 5.50

Pancake banana+nutella
RM 4.70

pancake banana+nutella ni adik boleh abiskan sorang diee jee..
kakak minta sikit pon boleh gadoh..
adoii..sib baik kakak bukan penggemar cokelat..
mama pon melepas nak rasa tauu!!


die punye feel seperti makan kat krabi kot..
ada rezeki nanti mama bawak gi krabi ye dik..
kat sana nanti makanlah smpai muntohhh..hahahaa...


sedap sehingga menggigit jari jemari...
*taip ni pon dah terliur* hishhhh

gerai yang sentiasa mendapat sambutan hangat!
selain penkek, ada gak jual pisang goreng cheese, pizza, pasta dan megi ketam..

senarai penkek yang dijual.

tukang amek order yang sporting..
thanks bro sudi buat peace kat gamba iols..hehehe...

sedappp sangat,, nanti nak repet lagi..

Lokasi :
Pancake Krabi Noah Original,
Dagang Avenue Food Court
Taman Dagang.

Waktu Operasi :
6 petang- 1 pagi
6 petang - 2 pagi (weekend)

*datang sebelum jam 6 dan stanby depan kedai kalau nak makanan sampai awal ye..

Facebook :

Instagram :


Love,
MrsPuex

2 comments:

idzwa kamaruddin said...

kannn sedap giler kot!

::EIDA:: said...

lapaaaaaaaaaaaaa balik!