Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Monday, February 1, 2016

Blessmania TeaTox : Clean It Up, Flush It Out!

Assalamualaikum..

Anda pernah cuci usus?
Kadang-kadang? jarang-jarang?atau pun tak pernah??

ok, kalau tak pernah, kite geng!..hahaha..

tau tak usus kita pon boleh berkarat?
tau tak usus kita pon kene dibersihkan?
tau tak kalau usus tak bersih, kesihatan kita akan terganggu??

saya pon tak tahu. tapi sejak diperkenalkan dengan teatox ni, barulah terbukak pintu hati untuk mendalami dengan lebih lagi hal-hal yang berkaitan usus.

Kita makan sedap-sedap, sumbat segala macam makanan tapi kadar metabolisme kita rendah.
Sesi pembuangan pon 2 atau 3 kali sehari. ini memang tidak berapa sihat tau..

usus yang sihat sebenarnya adalah kadar pembuangan air besar at least 1 kali sehari ye..
itu baru normal.

ataupun, paling worst, 2 hari sekali.
kalau lebih dari 2 hari tiada pembuangan, maka anda kene buat sesuatu.. itu bermakna usus anda tidak stabil. gituuuu..

Saya berkesempatan untuk hadir ke event BLESS MANIA untuk menambah pengetahuan tentang pentingnya menjaga usus untuk kesihatan kita.


tak dapat jumpa Malek Noor secara live, kite pose kat banner pon boleh..hehe...

Incik Ismail Abu Hassan, 52 tahun,
 Beliau sangat mementingkan kesihatan usus,
Sadoo kan beliau?? sebab beliau sangat mementingkan kesihatan usus.
Beliau cakap, kalau nak awt muda, jagalah usus elok elok..

*ok, tanam niat dari sekarang*


APA ITU BLESS TEATOX?


Badan kita mempunyai sistem detoksifikasi semula jadi yang membuang toksin melalui perpeluhan, pembuangan air besar dan pernafasan.
Walau bagaimanapun faktor-faktor luaran seperti pencemaran alam sekitar, tekanan, pemakanan yang tidak sihat, makanan yang diproses, gaya hidup tidak aktif dan penggunaan ubat-ubatan boleh meracuni sel-sel kita.
Bahan toksin ini sentiasa merosakkan sistem imun kita manakala toksin terkumpul diedarkan semula kepada organ-organ badan. Lama kelamaan, toksin akan menjadi beban yang memberi kesan kepada fungsi-fungsi normal tubuh kita. Ini menimbulkan pelbagai penyakit termasuk serangan jantung, strok, kencing manis, kanser usus, pening dan loya, muka kusam dan sebagainya. Atas sebab ini, detoksifikasi adalah sangat penting untuk menjaga kesihatan kita.
KENAPA PERLU TEATOX?




Detox penting untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan. Mungkin ada yang pernah berdiet tetapi tidak mencapai kesan optimum. Puncanya mungkin masalah detox. Apabila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk menyerap nutrisi yang diambil samada daripada suppliment atau diet harian.

Penyelesaiannya, perkara pertama yang perlu anda lakukan sebelum mengambil supplemen adalah mencuci usus atau detox!

Kenapa perlu detok? Sebab selepas proses detox, usus akan bersih dan badan kita akan menyerap supplemen dan khasiat supplemen secara optimum.


BAGAIMANA BLESS TEATOX BERTINDAK
BLESS TEATOX bertindak dengan cara :

1. Menyahtoksin dan racun
2. Membakar Lemak
3. Mengurangkan Berat Badan
4. Menguatkan sistem Imun
5. Menyihatkan dan Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman
6. Menambah Tenaga

BAHAN-BAHAN DALAM BLESS TEATOX




1.Ekstrak Teh Hijau
2.Ekstrak Limau
3. Ekstrak Epal
4. Psyllium Husk
5. Germa Gandum

Untuk keterangan lanjut bahan-bahan, boleh klik SINI
Gabungan bahan-bahan membuatkan kita minum pon senang je sebab sedap!
ada orang cakap tak sedap tapi selagi saya boleh telan, maka ia sedaplah ditekak saya..hahaha..

nak tau sedap ke idok, bolehlah try.
tak rugi mencuba sebab nak sihat kita perlu usaha untuk sihat.
kannn??

Saya dah cuba.

Jangan risau, 
TEA TOX SELAMAT!
100% SEMULAJADI

kanak -kanak yang ada masalah sembelit pon boleh minum. Cuma kurangkan dos kepada 1/2 scoop.
hanya ibu mengandung saja tidak boleh minum ya.

bagi sesiapa yang berminat nak order, boleh tengok details dibawah :

Harga sebotol : RM120.00
Pembelian 2 botol : RM180 + keahlian percuma (jimat RM60)
*harga lebih murah jika kita jadi ahli.

pembelian secara online, klik BLESSMANIA TEATOX

juga boleh whatsapp(no call) 014-9712982 (ainie) untuk pembelian atas talian.
saya tolong belikan dan tolong poskan juga.

barisan jemaah blogger yang hadir bersama orang kuat BlessMania.

" USUS SAKIT, KITA SAKIT"
"JANGAN BIARKAN USUS KITA KOTOR"

CLEAN IT UP!
FLUSH IT OUT!


Thank You Bless Mania for this opportunity!
Thank You Organizer :

xoxo,
-mrspuex- 

2 comments:

Abam Kie said...

As salam. abam kie pun rasa nak try la produk ni. mcm baik utk kesihatan. abam kie follo ye? no 652. TQ

idzwa kamaruddin said...

tea? hmmm nak kene try la jugok sebab saiya geng awok tak pernah cuci usus! hakhakhak..