Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, April 21, 2016

Produk SR-9 : Formula untuk Kekal Sihat, Cantik dan Fit!

Assalamualaikum/Hai,

Saya berkesempatan untuk menghadiri Bengkel Bersama Blogger SR-9 anjuran RBS NETWORK SDN BERHAD bertempat di Hotel Sani, Kuala Lumpur pada 10 April 2016 yang lepas..


kebetulan sangat..
Badan skang ni tengah membulat membuak buak..
siap berzumba bagai tapi muscle pulak yang naik.. berat mentenn je tak naik naik.. 
kita nak jugak turun berat nyee.. sedeyyyy..

Bila dapat peluang review produk berunsurkan fit dan kurus ni, umpama berbotol botol SR-9 jatuh ke riba... wahhhh... dasat takkk umpama iols..hahahaha...



Bersama orang kuat, blogger Mia Liana.
Terima kasih jemput saya..


Sesi Penerangan produk SR-9 dari Orang kuat RBS NETWORK SDN BHD


APA ITU SR-9?

SR-9 adalah satu formula khas yang dicipta bagi membantu mengurangkan berat badan anda. Dengan formula Secret 9 yang akan bertindak secara khusus pada bahagian lemak yang degil dan memberi booster energy untuk membentuk otot badan agar kelihatan kekal, tegap dan sihat bertenaga. Dalam 1 botol SR-9 mengandungi 20 sachet berperisa Mixed Botanical Powder (perasa oren).

Membantu :

- Meningkatkan Metabolisma
- Mengawal Selera Makan
- Membakar Lemak 200% x pantas
- Memberi Tenaga Extra

ohhh memang sesuai la bagi korang yang tengah mencari-cari produk untuk buang lemak tapi masih bertenaga sepanjang hari. dan paliiinnggg penting, bila korang consume produk ni, makin banyak korang melakukan aktiviti, lemak akan keluar melalui kaedah perpeluhan dan kekerapan membuang air kencing.. JANGAN RISAU, korang takkan rasa sakit perut nak membuang.. saya bagitau sebab saya yang minum. sangat berbeza dengan minuman detox yang ada dipasaran.. so jangan risauu sekali lagi.. saya pasti anda tidak akan berebut toilet dengan orang lain semata nak membuang..hehehe..

lagi satu, kalau korang rajin zumba/erobik seperti saya, digalakkan minum 1 sachet dengan drinking water atau air sejuk (saya suka sejuk sejuk) 1 jam sebelum aktiviti erobik/zumba.. semasa erobik/zumba tu, korang akan rasa peluh merecik recik keluar macam mandii... tapi dalam masa yang sama, selepas zumba, korang mampu lagik nak melakukan aktiviti sampingan di rumah contoh, membasuh baju, mengemop lantai dan lain-lain.. yessss.. ni memang pengalaman saya.. sila cuba kalau nak tau..


BAHAN-BAHAN DALAM SR-9

Mengandungi :

Protein
Glutamine
Amino Acid
Garcinia
Cambogia
Guarana
Tribulus
Tongkat Ali
Catuba
Gingko Biloba
Cordyceps
Saw Palmetto
Flaseed
Cinnamon


TESTIMONI PENGGGUNA SR-9

Antara pengguna yang berjaya menurunkan berat badan dengan produk SR-9!



CARA GUNA SR-9


- Tuangkan 1 sachet ke dalam 150ml air kosong/drinking water dan kacau dengan teliti. kalau nak mudah, 3/4 air dari botol drinking water, koyakkan sachet dan goncang sampai sebati. *macam dalam gambar.*
-Minum 15 minit sebelum sarapan pagi
-Untuk penurunan berat badan yang optimum, ambil 2 sachet (pagi dan malam) dan lengkapkan dalam tempoh 40 hari 
- Minum sekurang-kurangnya 2-3 liter bersamaan (8-10 gelas air setiap hari)


PENYIMPANAN SR-9

Simpan di tempat sejuk dan kering.
Elakkan daripada sinaran matahari secara langsung.

AMARAN !!

JANGAN gunakan jika hamil.
Hentikan penggunaan dan berjumpa pakar jika anda mengalami tanda-tanda yang luar biasa.


BAGAIMANA NAK DAPATKAN PRODUK DAN HARGA?

 Produk SR-9 boleh dibeli secara online atau melalui agen-agen yang berdaftar.

Produk SR-9 berharga RM170 (SM) / RM180 (SS)

PERCUMA!!!

1 botol jika anda membeli 2 botol produk SR-9 dengan harga ISTIMEWA tauuu!!

beli 2 botol, bawak balik 3 botol..WOWWW!!


untuk maklumat lanjut, boleh hubungi :


014-6118445



pssttt!!!
kalau nak beli, boleh seru nama blog mrspuex ya!

Dapatkan SR-9 dengan formula terkini untuk penyelesaian obesity. bagi anda yang ingin mencuba "experience weight Loss" dengan kesan yang hebat, pastikan SR-9 menjadi pilihan ANDA!
  
selfie is a MUST!..hehee.


Last but not least!

Jom kekal sihat dan menawan bersama SR-9!


Terima kasih RBS Network kerana menjemput kami, blogger untuk sesi review produk yang ohsem ni.. Tak rugi mencubanya!

"SAY NO TO OBESITY,

LET'S FIT WITH SR-9 FORMULA"


#BakarLemak #BinaOtot #Cergas #Sihat #Menawan #Tenaga #Nakkurus #Taklapar #FatBurner #KuruskanBadan #Langsing #Menawan # Ramping #SR-9 #Ubatkurus


 -MrsPuex-

1 comment:

Sally Samsaiman said...

Mohon kurus bersama Sally! Jangan kurus sorang oiii!