Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Tuesday, May 10, 2016

Auditra Printing : Pakar Cetak T-Shirt Anda!

Assalamualaikum/Hai,

Sekarang syarikat printing tumbuh bersepah macam cendawan..
tapi kita tak tau kualiti sesuatu produk tu ok ke idok..
kadang tu ada yang mahal macam tak masuk dek akal..
lepas tu cerewets yaa ampunnnnn!!!

bila dah terlalu banyak, kita pon tak tau nak pilih yang mana satu..
yang itu tak perlu risau..
kita nak kongsikan sesuatu dengan korang semua..
Perkara best ni mestilah kene kongsi..
barulah best bersama.. gituuu


nak buat t-shirt untuk group lepak/santai anda?
nak buat baju korporat untuk syarikat anda?
tapi tak de idea??

haaaaaaaa...

bolehlah terjah ke Auditra Printing.


Keistimewaan jika anda membuat tempahan di Auditra Printing adalah :

+ Khidmat design t-shit secara PERCUMA
+ Berpengalaman lebih 2 tahun dalam industri t-shirt printing
+ Harga yang murah dan berpatutan .
+ Kualiti printing adalah yang terbaik dan berkualiti
+ Minumum order yang sangat rendah serendah 2 helai.
+ Servis penghantaran ke seluruh Malaysia.


Auditra Printing menyediakan servis cetak dan sulam t-shirt yang cepat dan berkualiti dengan harga yang murah dan kompetatif yang meliputi :

- Cetak dan sulam t-shirt
- Custom Made t-shirt
- Baju Korporat
- Jaket Varsiti
- Jersi Pasukan
- Bunting banner
- Flyers / Business Card

 

Kelebihan jika anda tempah dengan Auditra Printing, anda tidak perlu pening kepala pikir nak buat design apa. serah je kat pihak Auditra Printing. Percayalah, idea design mereka memang tiptop.. susah-susah sangat , boleh amek yang dah readymade design.. pon meletopp gakk.. kita pun takyah susah susah nak terjah ke kedai. Boleh tempah online ataupun deal melalui telefon saje.. wasapp kan adaa...
 kat sini dah jimat masa, tenaga dan duit anda untuk untuk urusan urusan tempahan.. 
tau-tau barang dah sampai umah.. fuhhhh... selesaii satu perkara ye dakkk..




Mereka dah dapatkannya dan sangat berpuashati dengan hasil daripada Auditra Printing
Anda bila lagii??



Untuk maklumat lanjut  atau tempahan, boleh hubungi :

alamat showroom :
XG-4 Blok K, Jalan Plumbum X7/x
Pusat Komersial Seksyen 7,
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan.

 (sms/whatsapp):
018-9872310

Facebook :

Email :

'PAKAR CETAK T-SHIRT ANDA'

-mrspuex-

1 comment:

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111